Tombs Of Terror 17 Eylül’de Oyuncularıyla Buluşuyor!

Arch-Villain Rafaam ve liderlik ettiği League of E.V.I.L. tehlikeli Musibet Lordlarını (Plague Lords) serbest bıraktı. Felaket gitgide yaklaşırken arkeologlar, yadigâr avcıları ve tek gözlük taşıyan murloc’lar bize umut oluyor! Meşalelerinizi yakın ve kumların altında geçen destansı bir maceraya hazır olun! İşler hiç bu kadar ciddiye binmemişti ve League of Explorers’ın heyecan verici Saviors of UldumTek Kişilik Macerası: Tombs of Terror için mümkün olduğunda fazla yardıma ihtiyacı olacak.

 

League of Explorers Dünyayı Kurtarmaya Geliyor!

Tombs of Terror macerasında oyuncular, League of Explorers’ın dört üyesini kontrol ederek E.V.I.L. güçlerine karşı mücadele edebilmek için yıkıntıları araştıracak, özel desteler oluşturacak ve güçlü hazineler toplayacak. League of Explorers tanıdık bir ekip olsa da ekip üyelerinin seviye atladığını ve birkaç yeni numara öğrendiğini göreceğiz. Kendileri Hearthstone’un ilk çift sınıflı kahramanları olarak daha önce hiç görülmemiş oynanış seçeneklerini beğeninize sunacak. Aynı desteyle hem büyüler fırlatıp hem de kılıçlarınızı savurmanız mümkün olacak!

 

Musibet Lordlarına Karşı Hayatta Kalın

Becerilerinizi kudretli Musibet Lordlarına karşı sınayın. Bu devasa bölüm sonu canavarları muazzam can değerlerine sahip. Onları yenmek için birden fazla denemeye ihtiyaç duyacaksınız. Yine de merak etmeyin! Musibet Lordu can toplamları, kahramanlarımızla tutuştukları savaşların ardından eski değerlerine dönmeyecek.

 

Tombs of Terror Nadide Yadigârlar Keşfetmenizi İstiyor

Tombs of Terror pek çok kıymetli yadigâra ev sahipliği yapıyor. Kâşiflerimiz, başarımları tamamlayıp belli düşmanları alt ederek eşsiz özel hazineler (signature treasures) elde edecek. Bu hazineler, kahramanların nasıl iyiliğin yılmaz bekçileri haline geldiğine dair hikâyeler anlatacak. Reno’nun Makineli Asası’ndan (Reno’s Gatling Wand) Sir Finley’nin Kudretli Bineği Maxwell’e (Maxwell, Sir Finley’s Mighty Steed) kadar uzanan bu sembolleşmiş eşyalar, Tombs of Terror’ı keşfetmek için harika bir sebep.

 

Maceraya Hazır Mısınız?

Bölüm League of Explorers Kahramanı Musibet Lordu (Plague Lord)
I: The Lost City of the Tol’vir (ÜCRETSİZ!) Reno Jackson (Mage-Rogue) Plague Lord of Murlocs
II: The Scorching Dunes Sir Finley Mrrgglton (Paladin-Shaman) Plague Lord of Madness
III: Khartut’s Tomb Elise Starseeker (Druid-Priest) Plague Lord of Death
IV: The Halls of Origination Brann Bronzebeard (Hunter-Warrior) Plague Lord of Wrath
Final

Tombs of Terror’ın ilk bölümü, 17 Eylül’den itibaren herkes için tamamen ücretsiz olacak. II, III ve IV. bölümler, sonraki üç hafta boyunca beğeninize sunulacak ve her biri 700 oyun içi altın (ya da 6,99 € ) veya üçü birden çıkış paketiyle 14,99 €  karşılığında alınabilecek. Oyuncular ayrıca şu anda satışta olan ve sınırlı süreliğine* mağazada kalacak Tombs of Terror Deluxe Adventure Bundle için ön sipariş vererek tam macera deneyiminin yanı sıra Saviors of Uldum’dan rastgele bir Legendary karta ve League of Explorers temalı bir kart sırtına 19,99 €  karşılığında sahip olabilecek.

 

Hazineler Sizi Bekliyor!

Oyuncular her bir bölümün sonundaki canavarı alt ederek üç Saviors of Uldum paketi kazanabilecek. Ayrıca hikâyenin tamamını Heroic modda tamamlayan oyuncuları özel bir kart sırtı ve bir Golden Classic kart paketi bekleyecek.

 

Kırbaçlarınızı, asalarınızı ve dinozor eyerlerinizi hazırlayın! Tombs of Terror, maceranın ilk bölümünün oyuna geleceği 17 Eylül 2019  tarihinden itibaren tüm Hearthstone platformlarında sizinle olacak.

Önceki İçerikGears 5’in inceleme puanları belli oldu
Sonraki İçerikRed Bull Player One ‘Teke Tek’ Turnuvası GameX’te!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz