GameStop Expo 2015’e Katılacak Firmalar Belli Olmaya Başladı

GameStop Expo 2015’in detayları netleşmeye başladı. Yapılan ilk açıklama ile ayrıca GameStop Expo 2015’e katılacak firmalar da belli oluyor.

Video oyunları perakendecisi GameStop, bugün yaptığı açıklama ile bu yılki GameStop Expo‘ya dair ilk bilgileri verdi. Geçen yıl California‘da düzenlenen etkinlik, bu yıl 2 Eylül tarihinde Las Vegas‘da düzenlenecek. Yani GameStop Expo 2015, PAX Prime‘ın 31 Ağustos‘da sona ermesinden hemen sonra başlayacak.

GameStop Expo 2015, 250 binden fazla metrekarelik alanda demo kabinleri ve daha fazlasının yer alacağı

GameStop Expo 2014’den bir görüntü

Sands Expo ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Ayrıca GameStop Expo 2015’e katılacak firmalar da yavaş yavaş kesinleşmeye başladı. Şu ana kadar kesinleşen katılımcılar ise şöyle; Sony, Microsoft, Nintendo, Activision Blizzard, Electronic Arts, Warner Bros ve Take-Two.

GameStop ayrıca yaptığı açıklamada, sanal gerçeklik teknolojisinin GameStop Expo 2015’de denenmeye hazır olacağını da belirtti. Buna ek olarak, sektörün uzmanlarının yer alacağı brifinglerin yanı sıra, turnuvalar ve imza törenleri düzenlenecek.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan GameStop Expo, ikinci defa Las Vegas’da yer almış olacak. GameStop Başkan Vekili Bob Puzon, bu yılki etkinliğin “daha büyük, daha iyi ve hayranlarımız için mükemmel olacak” dedi.

Önceki İçerikXCOM 2 Duyuruldu!
Sonraki İçerikYükselme Ligi’ne İddialı Başlangıç Yapmak İsteyen BPI’da Büyük Çatlak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz