Birçok oyuncu, oyunun kapanmasıyla sonuçlanan bu hatayla karşılaşıyor.

Bethesda‘nın açık dünya RPG oyunu Fallout 4, oldukça başarılı bir şekilde çıkışını gerçekleştirdi. Öyle ki, çıkışının ilk 24 saatinde 12 milyon adet piyasaya sürülen oyun, Steam’deki satış rekorlarının yanı sıra anlık oyuncu sayısında da rekora koştu. Hatta çıkışının ilk gününde Pornhub verilerini de olumsuz yönde etkileyen Fallout 4, Twitch’de de bu yılın çıkış yapan oyunları arasında en çok izleneni olmayı başardı.

Tüm bu başarılara rağmen, büyük bir oyun olan Fallout 4’de hatayla karşılaşmak olası bir durum. Bethesda’nın forumlarında birçok oyuncunun yolladığı raporlara göre, Monsignor Plaza‘ya ulaşan oyuncular bir hata mesajıyla karşılaşıp oyunları kapanıyor.

Bu sorun hakkında Bethesda’nın yakın bir zamanda açıklama yapması beklenirken, PC platformunun yanında oyunun Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinde de bu hatayla karşılaşıldığı kaydedildi.

Fallout 4, 10 Kasım’da çıkışını gerçekleştirmişti. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasaya sürülen oyunda, Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasına rastlanmış, bu göndermenin oyunun çıkış tarihi olan 10 Kasım’dan dolayı yapıldığı şeklinde yorumlar olmuştu.

Önceki İçerikEn iyi 5 Wolfteam Oyuncusu Cicişlerle Buluşacak
Sonraki İçerikSteam Oyun Kolu – İlk Bakış – Türkçe İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz