Fallout 4 için DLC duyuruldu, Season Pass detaylandırıldı

Bethesda tarafından 2016 yılı için Fallout 4 DLC’si duyuruldu.

Geliştirici şirket Bethesda tarafından Fallout 4 DLC’sine ait ilk detaylar paylaşıldı. 30 dolarlık Season Pass seçeneği ile oyun için çıkacak olan tüm DLC’lerin sahibi olabilirsiniz. DLC paketlerinin içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi ancak ilk DLC’nin çıkış tarihi olarak en erken 2016 yılı gösterildi.

Fallout 3 ile karşılaştırıldığında, Bethesda, bu oyun için beş adet ücretli DLC çıkarmıştı ve bunlar şöyleydi: Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout ve Mothership Zeta. Tüm bu DLC’ler oyuna yeni görevler, eşyalar, başarımlar ve daha fazlasını eklemişti. Fallout 4 için de muhtemelen benzer içerikler olacak.

DLC’ler dışında Bethesda, Fallout 4 için “düzenli ücretsiz güncellemeler” yayınlamayı planlıyor. Daha önceden Skyrim‘de de uygulanan bu sistem ile yeni düzeltmeler ve içerikler oyuna ücretsiz olarak eklenecek.

Fallout 4 dünyasına dair yeni bilgiler de geldi. Oyunun geliştirici stüdyosu tarafından da bizzat kullanılan Creation Kit, 2016’nın başlarında PC için kullanabilir olacak. Böylece, oyuncular istediklerini bu program üzerinden tasarlayıp oyuna mod olarak ekleyebilecek. Aynı mod programı, Xbox One ve PlayStation 4 için ise daha sonra yayınlanacak.

Merakla beklenen Fallout 4, 10 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Bethesda, oyunun satış rakamlarının Skyrim’i geçmesini bekliyor.

Önceki İçerikThe Witcher 3’ün bütçesi açıklandı
Sonraki İçerikSuper Mario Bros. 30. yaşını kutluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz