Eylül ayında çıkış yapacak PlayStation 4 oyunları

Yavaş yavaş yazın bitişi ve Eylül ayının gelişi bizleri üzerken, bir yandan da yeni çıkacak oyunlar ile sevinebiliriz.Çünkü NHL 15’ten tutun, Fifa 15’e ve Middle-Earth: Shadow Mordor’a kadar bir çok oyun Eylül ayı içerisinde PlayStation 4 platformu için çıkış yapacak.

İşte PlayStation 4 için Eylül ayında çıkış yapacak oyunlar;

 

 

 

VELOCITY 2X – 2 EYLÜL

Velocity 2X bilim-kurgu ve macera odaklı bir oyun.Velocity Ultra’nın devamı niteliğinde olan oyun puzzle oyunlarına dayalı olarak işliyor.Ayrıca PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz olarak çıkış yapacak.

 

WARRIORS OROCHI 3 ULTIMATE – 2 EYLÜL

Warriors Orochi 3 Ultimate, Warriors Orochi 3’ün remake ve devam versiyonu.Ayrıca iyi sonla biten Warriors Orochi 3’ün hikayesinin devamı niteliğinde.Bu yeni hikaye dizisinde 145 adet oynanabilir karakter olacak.Özellikle PlayStation 4 üzerinde diğer sürümlere göre daha üstün grafikler ve aydınlatmalar olduğu söyleniyor.

 

DESTINY – 9 EYLÜL

Xbox’ın efsane oyunlarından Halo’nun yapımcısı Bungie’nin PlayStation 4’e özel olarak geliştirdiği Destiny birçok kişinin beklediği MMO Shooter oyunu.Geçtiğimiz ay içerisinde beta testleri yapılan oyun birçok oyun sever tarafından beğeni ile karşılanmış, buna karşı Bungie, oyunun beta sürümü ile final sürümü arasında pek bir fark olmayacağını açıklamıştı.Ayrıca beta testindeki karakterlerin tam sürüme nakil edilmeyeceğini belirtmişti.Son olarak Destiny’nin Xbox One platformu içinde ön siparişlerinin açıldığını bildirmekte fayda var.

 

NHL 15 – 9 EYLÜL

NHL 15, yeni nesil konsolların (özellikle PlayStation 4) gücünü ortaya çıkaracak cinsten.Oyundaki oyuncuların zeka ve davranışları gerçekçilik açısından üst düzeyde.Ayrıca oyunda Superstar Skill Stick zorluk derecesi bulunuyor.Üstelik oyunun demo versiyonu şuan oynanabilir durumda.

 

FIFA 15 – (KA) 23 Eylül (Avr) 25 Eylül (BK) 26 Eylül

EA, FIFA 15’in PC versiyonunda yeni bir oyun motoru kullandı. Bunun yanında önceki seriye göre kalecilerin hareketlerinde iyileştirme yapıldı. Ayrıca oyuncuların gol atmak için yeni taktiklere ihtiyaç duyacağı açıklandı.

DISNEY INFINITIY: MARVEL SUPER HEROES – 2.0 EDITION – 23 EYLÜL

Disney Infinity: Marvel Super Heroes ( genellikle Disney Infinity: 2.0 Edition olarak biliniyor) Eylül ayı içerisinde çıkış yapacak aksiyon-macera, açık dünya oyunu.2013 yılındaki Disney Infinity’nin devamı olan 2.0, 30 Nisan 2014 tarihinde duyurulmuştu.Oyun PlayStation 4 dışında diğer birçok platform içinde çıkış yapacak.

 

NATURAL DOCTRINE – 23 EYLÜL 

Natural Doctrine, doğal seleksiyon temalı sıra tabanlı bir RPG oyun.

 

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR – 30 EYLÜL

Middle-Earth: Shadow of Mordor,  Monolith Productions tarafından geliştirilen ve J.R.R Tolkien’in orta dünyadaki evrenini anlatan RPG oyunu.

 

SHERLOCK HOLMES: CRIMES & PUNISHMENTS – 30 EYLÜL

Adından da anlaşılacağı üzere soruşturmaların olduğu bir dedektif oyunu olan Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, PlayStation 4 için çıkış yapacak bir diğer oyun.

 

 

Önceki İçerikZula Görücüye Çıktı
Sonraki İçerikResident Evil Revelations 2 duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz