Shadow of Mordor 2 projesi gerçek olmayabilir

Lauren Mary Kim adındaki aktristin Shadow of Mordor 2‘de seslendirme sanatçısı olarak görev alacağının ortaya çıkmasından ardından Mary Kim, söylentiler hakkında konuştu.

Bayan aktris Lauren Mary Kim’in IMDb profilinde, gelecekteki projelerinin yer aldığı kısımda Shadow of Mordor 2 adının geçmesi, serinin devam oyununun geliştirme aşamasında olduğu iddialarını ortaya çıkarmıştı.

Bu konuda açıklama yapan Laure Mary Kim, ‘böyle bir projede yer almadığını, bunun bir hatadan dolayı kaynaklandığını’ söyledi. Yani, sitenin veritabanındaki bir hata nedeniyle Kim’in profilinde böyle bir durum ortaya çıktı.

Ancak yine de Shadow of Mordor 2’nin geliştirme aşamasında olmadığını söyleyemeyiz. Sadece Lauren Mary Kim’in olası bir Shadow of Mordor 2 oyununda yer almayacağı kesin.

Lauren Mary Kim, daha önceden Daredevil, Castle, Agents of SHIELD ve Star Trek gibi projelerin yanı sıra Dark Souls II, Batman Arkham Knight ve Tomb Raider gibi oyunlarda da görev almıştı.

Shadow of Mordor’un yapım aşamasında olup olmadığını E3 2016‘da yapılacak sunumlar sırasında kesin olarak öğrenebileceğiz.

Önceki İçerikShadow of Mordor 2, E3 2016’da tanıtılabilir
Sonraki İçerikBattleborn PC sistem gereksinimleri yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz