Esrarengiz Bir Teaser: Trust the Ministry

Playism‘in açtığı yeni teaser sitesi: Trust the Ministy bir çok ünlü ismi gizemli bir projede bir araya getiriyor. Haberi girdiğimiz saatlerde 2 günlük bir geri sayımı kalan sitenin arkaplanında “manga tanrısı” olarak anılan büyük usta Osamu Tezuka‘nın karakterlerinin silüetleri eşliğinde geçen isimler arasında Naruto oyunlarıyla ünlü stüdyo CyberConnect 2’nin başkanı Hiroshi Matsuyama, bir dönem Killer 7, No More Heroes gibi yapımlarla oyunseverlerin beğenisini kazanmış geliştirici Suda 51 (Goichi Suda), Silent Hill serisinin akıllara kazınan bestelerine imza atmış Akira Yamaoka, Gantz adlı mangasıyla oldukça ünlenmiş olan mangaka Hiroya Oku ve meraklısının mutlaka aşina olduğu disko ve elektro dans türü çalışmalarıyla bilinen Giovanni Giorgio Moroder yer alıyor. Ayrıca Tezuka’nın oğlu, Makoto Tezuka (Macoto Tezka) projenin supervisor koltuğunda oturmakta.

Geri sayımın ardından sitenin nasıl bir projeyi müjdeleyeceği henüz belirsiz, ancak şu an için ekipte görünen isimler özellikle Japon oyunlarıyla ilgilenen oyunseverleri heyecanlandırmak için fazlasıyla yeterli.

Önceki İçerikDeus Ex: Mankind Divided’ın İlk İnceleme Puanları
Sonraki İçerikGamescom’da No70 Rüzgarı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz