En iyi Mobil Aksiyon Oyunları

Aralık 2017 En iyi Mobil Aksiyon Oyunlarını sizler için derledik. Ayın En iyi Mobil Aksiyon Oyunları listesinde, oyuncular tarafından bu hafta en çok indirilen ücretsiz oyunları inceledik. Bu ay Google Play Store ve App Store'da Aksiyon oyunları kategorisinde üst sıralara çıkan oyunlara dilerseniz beraber göz atalım.

En iyi Mobil Aksiyon Oyunları sizler için derledik. En iyi Mobil Aksiyon Oyunları listesinde, oyuncular tarafından bu ay en çok indirilen ücretsiz oyunları inceledik. Bu ay Google Play Store ve App Store‘da Aksiyon oyunları kategorisinde üst sıralara çıkan oyunlara dilerseniz beraber göz atalım.

En iyi Mobil Aksiyon Oyunları

Aksiyon oyunları, el göz koordinasyonu ve tepki süresi gibi fiziksel zorlukları ön plana çıkaran bir video oyun türüdür. Türün en bilinen alt türleri dövüş, nişan ve platform oyunlarıdır. Bu ay ki listemizde bu oyun türünün mobil versiyonlarını sizler için derledik.

RULES OF SURVIVAL

NetEase Games  tarafından geliştirilen RULES OF SURVIVAL, battle royale türünde bir deneyimi oyuncularına sunan bir oyun, mobilde PUBG deneyimini yaşamak istiyorsanız, bu oyun tam size göre…
Google Play Store; https://goo.gl/HLpjtE

Söz

En iyi Mobil Aksiyon Oyunları

Söz dizisinin mobil oyunu bu ay karşımıza ikinci sıradan çıkıyor. Star Tv’de yayınlanan ve yapımcılığını TIMS&B’ın üstlendiği yapımın, mobil oyun versiyonunun Oyun Stüdyosu tarafından yapıldı.
Google Play Storehttps://goo.gl/zAyZ7Z
App Storehttps://goo.gl/dDknem

Last Battleground: Survival

Mobil’de bir Battle Royale deneyimi de Last Battleground: Survival ile karşımıza çıkıyor. Last Battleground: Survival, Elex tarafından geliştirilmiş bir oyun. Her karşılaşmada 32 oyuncu yer alır ve oyuncular ıssız bir adaya bırakılır.Oyunun başında tüm oyuncular adaya elleri tamamen boş bir şekilde paraşütle atlarlar.
Google Play Storehttps://goo.gl/mxvbLP
App Store;  –

slither.io

En iyi Mobil Aksiyon Oyunları

slither.io tarayıcı oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Ardından mobil versiyonu da bir hali ilgi çekmişti. Halende bir çok oyuncu tarafından tercih ediliyor. Lowtech Studios tarafından geliştirilen oyun klasik yılan oyunu deneyiminin çevrim içi versiyonunu bizlere sunuyor.
Google Play Storehttps://goo.gl/doxkCh
App Storehttps://goo.gl/iMmCTT

Sniper 3D Assassin

 En iyi Mobil Aksiyon Oyunları
Mobilde bir suikastçi olmak istiyorsanız. Bu deneyimi Sniper 3D Assassin size sunuyor. Google Play Store çevirisi her ne kadar tarzanca olsa da, oyun bu ayın listenin beşinci sırasında bizi karşılıyor. Sniper 3D Assassin, Fun Games For Free tarafından geliştirilmiş bir oyun.
Google Play Store; https://goo.gl/RXokei
App Storehttps://goo.gl/LrY928

Bu ayın en iyi mobil aksiyon oyunları bu şekilde karşımıza çıkıyor. Gelecek ay listede bir değişiklik olur mu? Bunu gelecek ay hep beraber göreceğiz. Listede de yer alan söz dizisinin mobil oyununun daha yeni çıktığını belirtmemizde fayda var. Bakalım gelecek aylarda da aynı başarıyı sergileyebilecek mi? Bunu hep beraber göreceğiz.

Önceki İçerikPlayStation Plus Aralık 2017 ücretsiz oyunları belli oldu
Sonraki İçerikEn iyi Mobil Spor Oyunları
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz