Elden Ring için ücretsiz Colosseum güncellemesi ile PvP modları geldi

Elden Ring ücretsiz Colosseum güncellemesi PvP modu

Bandai Namco, Elden Ring için yayınlanan ücretsiz Colosseum güncellemesi ile PvP modlarını oyuna eklediğini duyurdu.

Oyunun çıkış yaptığı tüm platformlarda 7 Aralık’ta yayınlanan yeni güncelleme ile Elden Ring’te oyuncular artık birbirlerine karşı arenada mücadele edebilecekler. PvP Colosseum olarak adlandırılan üç arena oyunun Limgrave, Caelid ve Leyndel bölgelerine eklendi. Her bir arena kendine özgü kurallar ile oyuncuların karşılıklı mücadele etmesine olanak tanıyor.

Limgrave Colosseum‘da iki oyun modu bulunuyor. Bunlardan United Combat modu ile online oyunculardan oluşan iki takım birbirlerine karşı savaşacak. Her bir ölüm sonrası yeniden mücadeleye katılmak mümkün ve en çok skora ulaşan takım kazanacak. Kısacası klasik TDM modu.

İkinci mod ise Combat Ordeal adını taşıyor. Bu modda geniş bir gruptan oluşan oyuncular arenada herkes tek formatıyla birbirleriye savaşacaklar. Burada da TDM gibi yeniden canlanma kuralı geçerli ve süre bitimine kadar en çok puanı toplayan kazanan olacak.

Leyndell’dekii Coloessum beraberinde Duel adlı bir modu getiriyor. Burada oyuncular birbirleriyle teke tek düelloya tutuşacaklar ve herkesin tek bir hakkı olacak.

Caelid bölgesindeki Colosseum‘da yukarıdaki tüm oyun modlarına ek olarak savaş esnasında Spirit Ashes’ları çağırarak mücadele edilebilecek.

Elden Ring ücretsiz Colosseum güncellemesi ile PvP modları dışında beş yeni saç stili de oyuna eklendi.

FromSoftware‘in geliştirdiği Elden Ring, 25 Şubat 2022’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için çıktı. Dağıtımcı Bandai Namco, geçen kasım ayında oyunun 30 Eylül itibarıyla 17,5 milyon satış rakamına ulaştığını açıklamıştı.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion çıkış fragmanı yayınlandı
Önceki İçerikPokemon Scarlet & Violet inceleme
Sonraki İçerikGame Awards 2022 ödülleri sahiplerini buldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz