PlayStation 5‘in çıkış oyunlarından Demon’s Souls‘un karakter yaratma ekranı ve fotoğraf modu için yeni detaylar paylaşıldı.

Oyunun yaratıcı yönetmeni Gavin Moore’un PlayStation Blog’daki yazısına göre, Demon’s Souls Remake’de 16 milyona kadar permütasyon ile birbirinden eşsiz karakterler oluşturmak mümkün olacak. Paylaşılan ekran görüntülerine bakıldığında PS3’deki orijinal oyuna kıyasla karakter yaratma ekranının oldukça detaylı olduğu göze çarpıyor.

Blog yazısında ayrıca oyunun fotoğraf moduna ilişkin de bilgiler bulunuyor. Fotoğraf modunda kılıcı ve kaskı göstermek veya gizlemenin yanı sıra karakteri tamamen gizlemek de mümkün olacak. Buna ek olarak, karakterin duruşunu değiştirme imkanı sunulacak; saldırma pozisyonuna geçmek veya selfie çekmek gibi. Ayrıca kamera açısını düzenleme, yakınlaştırma, uzaklaştırma, film greni ekleme veya etrafı bulanıklaştırma gibi farklı ayarlar da yer alacak.

Fotoğraf modunun bir diğer özelliği de çok çeşitli filtreler barındırıyor olması. Hatta bu filtrelerden biri oyunu orijinal PS3 haline çeviriyor. Dahası tüm filtreler fotoğraf modu dışında oynanış esnasında da aktif hale getirilebiliyor. 

Bluepoint Games‘in geliştirdiği Demon’s Souls, PlayStation 5’e özel olarak konsolun çıkış gününde yani 12 Kasım’da ABD’de, 19 Kasım’da ise Avrupa ve Türkiye’de oynanabilir olacak.

Önceki İçerikWatch Dogs Legion inceleme
Sonraki İçerikPlayStation 5 satışları sadece online şekilde yapılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz