Death Stranding’in dosya boyutu belli oldu

PS4'ünüzde yer açmaya hazırlanın!

Death Stranding'in dosya boyutu netleşti

Çıkışına bir aydan kısa bir süre kalan Death Stranding‘in dosya boyutu ortaya çıktı.

ResetEra forumunda yer alan konuya göre, Best Buy’ın Death Stranding temalı sınırlı sayıdaki PlayStation 4 Pro için yaptığı listelemede oyunun ne kadarlık bir alan kaplayacağı bilgisi yer alıyor. Kutunun arka tarafında Death Stranding’in dosya boyutu için “en az 55 GB” yazdığı gözüküyor. 55 GB’lık boyutun ilk gün yaması hariç olduğu tahmin ediliyor, bu nedenle oyun çıktıktan sonra boyutu da artacaktır.

Oyunun yapım süreci ise Eylül ayının sonlarına doğru sona ermiş ve disklere basılmaya hazır hale gelmişti.

PS4’e özel Death Stranding’in yapım aşaması sona erdi

Öte yandan, Hideo Kojima‘nın merakla beklenen yeni oyunu Death Stranding’in inceleme ambargosunun oyunun çıkışından bir hafta önce yani 1 Kasım’da sona ereceği de ortaya çıktı. Oyunun çıkış fragmanı ise Kojima tarafından bir süredir hazırlanıyor ve oyunun çıkışına yakın yayınlanacak.

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima’nın, Konami‘den ayrılışından sonraki ilk oyunu olacak olan Death Stranding, E3 2016’da duyurulduktan sonra her bir fragmanıyla daha da gizemli hale gelmiş; Norman Reedus, Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsen gibi zengin oyuncu kadrosuyla da büyük merak uyandırmıştı.

Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding, 8 Kasım’da PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapacak. Oyunda Türkçe altyazı desteği de bulunacak.

Önceki İçerikMiyazaki: Bloodborne 2’yi yapmak bana bağlı değil
Sonraki İçerikPUBG Sezon 5 Miramar güncellemeleri ve Survivor Pass: Badlands ile geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz