Death Stranding çıkış tarihi belli oldu, yeni fragman yayınlandı

Yaklaşık 9 dakika uzunluğunda yeni bir video yayınlandı ve oyunun çıkış tarihi açıklandı.

Death Stranding çıkış tarihi ve yeni fragman
24 saatlik canlı yayının ardından Death Stranding çıkış tarihi yeni fragmanla beraber en sonunda açıklandı.

24 saatlik canlı yayının ardından Death Stranding çıkış tarihi yeni fragmanla beraber en sonunda açıklandı. Ayrıca oyun ön siparişe de açıldı.

Hideo Kojima‘nın PS4‘e özel yeni oyunu Death Stranding, 8 Kasım’da çıkış yapacak. Yayınlanan yeni fragman ise öncekilerine kıyasla daha fazla oynanış unsuru ve hikaye detayı barındırıyor ve oyunun neye benzediği ile ilgili ilk net izlenimleri elde etmemizi ağlıyor ancak yine de tam olarak her şeyi açıklığa kavuşturmuş değil. Öte yandan oyun tam bir görsel şölen olacak gibi duruyor.

Kotaku’dan Jason Schreier’in Sony’e yakın birinden edindiği bilgiye göre, Death Stranding’in bu yılın sonbaharında çıkacak olması nedeniyle, 2019 sonu olarak planlanan The Last of Us Part: II’nin çıkış tarihi 2020’nin başlarına, muhtemelen Şubat ayına ertelendi.

Death Stranding çıkış tarihi duyurusu için yayınlanan yaklaşık 9 dakika uzunluğundaki en yeni videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bugünden itibaren ön siparişe açılan oyun, PlayStation 4’e özel olarak 8 Kasım 2019’da piyasaya sürülecek.

 

PlayStation’ın resmi internet sitesinde yer alan oyunun tanıtım yazısı:

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima tarafından geliştirilen bu oyunda benzersiz bir yolculuğa çıkın. Ölümün gelgitlerinin her yerde pusuda beklediği ölümcül ve gizemli dünyaya meydan okurken işçi Sam Bridges’i oynayın.

Death Stranding; Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ve Guillermo del Toro’nun yer aldığı yıldız kadrosuyla eşsiz ve unutulmaz bir oyundur. 

Önceki İçerikDeath Stranding’in yeni fragmanı için tarih verildi
Sonraki İçerikDeath Stranding Türkçe dil desteği ile geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz