Dark Souls 3’ün ön sipariş bonusları açıklandı; Dark Souls, ‘geriye uyumluluk’ için doğrulandı

Namco Bandai, Dark Souls 3'ün ön sipariş hediyelerini açıklarken, serinin ilk oyununun "geriye uyumluluk" programına dahil olduğunu ve Xbox One için hazırlandığını duyurdu.

Namco Bandai, Dark Souls III‘ün ön sipariş hediyelerini açıklarken, serinin ilk oyununun “geriye uyumluluk” programına dahil olduğunu ve Xbox One için hazırlandığını duyurdu.

Tüm iddialar ve gelişmelerden sonra sonunda Namco Bandai, Dark Souls III’ün ön sipariş avantajlarını açıkladı. Ayrıca, serinin ilk oyunu için de sürpriz bir duyuru yaparak orijinal Dark Souls oyununun “geriye uyumluluk” programına dahil edilerek Xbox One için piyasaya sürüleceğini belirtti.

Yapılan açıklamaya göre, Xbox One üzerinden Dark Souls III’ü ön sipariş edenler, ilk Dark Souls oyununun Xbox 360 sürümünü veya “daha sonra ‘geriye uyumluluk’ dahilinde çıkacak olan” Xbox One versiyonunu ücretsiz olarak elde edebilecek.

PlayStation 4 konsolu üzerinden ön sipariş verenler ise, ücretsiz ve dijital olarak oyunun müziklerini ve “özel” bir ön sipariş temasını kazanacak. Dark Souls III’ün müzikleri 12 Nisan’da piyasada olacak.

Son olarak, PC için Steam üzerinden oyunu ön sipariş ile satın alanlar, aynı şekilde oyunun müziklerine dijital olarak ücretsiz şekilde erişim sağlayabilecek. 

Ek olarak, serinin ilk oyununa sahip olanlar net 5 dolarlık ön sipariş indirimi elde edecek.

Ayrıca, oyunun Deluxe Edition sürümü 85 dolardan satışta sunulacak ve üç platform için de Season Pass içeriğini barındıracak. 

24 Mart 2016’da Japonya’da çıkış yapacak olan Dark Souls III, diğer bölgelerin tamamı için 12 Nisan’da çıkışını gerçekleştirecek

 

Önceki İçerikStreet Fighter V – İnceleme
Sonraki İçerikThe Division’ın betası, yeni nesil konsollarda rekora imza attı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz