Curse of Anabelle, Playstore’a özel 40 TL yerine 27 TL!

Curse of Anabelle
Curse of Anabelle

Türk Telekom, PC, Mac ve Free to Play gibi platformlarda yer alan oyunların yanı sıra, fiziksel PlayStation 4 oyunları ve oyuncu ekipmanlarını da satışa sunduğu Playstore’a yeni bir oyun daha ekliyor. Türkiye’nin en büyük dijital oyun mağazası Playstore, oyun severleri macera dolu ve zengin içeriğiyle ses getirmeye hazırlanan ‘Curse of Anabelle’ ile karşılıyor.

Daha önce geliştirdikleri Soldiers of the Universe oyunuyla dikkatleri üzerine çeken yerel oyun yapımcısı Rocwise tarafından geliştirilen Curse of Anabelle, Playstore’a özel 40 TL yerine 27 TL fiyatla satışa sunulacak. Ayrıca, Curse of Anabelle alan herkese lansmana özel Soldiers of The Universe hediye edilecek.

Dünya efsanelerine dayanan gizemli bir oyun deneyimi

Dünya efsanelerine, mitlerine dayanan ve gizemli bir oyun deneyimi vadeden Curse of Anabelle, macera-korku türüne yeni bir soluk getiriyor. Oyun severler bu macerada milattan önce 10 yüzyıla kadar uzanan bir gizemi ortaya çıkaracak ve dünyadan bile daha yaşlı karanlık güçlerle karşı karşıya gelecekler.

En yeni ve en popüler oyunların avantajlı fiyatlarla yer aldığı Playstore’da pek çok oyunda yüzde 75’e varan indirimler bulunuyor. Türk Telekom abonelerine tüm oyunlarda internet faturasına ek 12 aya varan taksit fırsatı da sunuluyor. Dileyen müşteriler kredi kartı veya mobil ödeme ile diledikleri oyunu kolayca satın alabiliyor.

Playstore’a özel avantajlı fiyatıyla Curse of Anabelle oyununa aşağıdaki adresten ulaşılabiliyor: https://www.playstore.com/urun/curse-of-anabelle
KaynakBasın Bülteni
Önceki İçerikCurse of Anabelle Steam üzerinden satışa sunuldu!
Sonraki İçerikSony koronavirüs nedeniyle PAX East ve GDC 2020’ye katılmaktan vazgeçti
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz