CoD: Black Ops 3’ün Beta Boyutu ve Oyun Modları Açıklandı

Call of Duty: Black Ops III’ün beta dosya boyutu ve beta boyunca oynanabilecek oyun modları belli oldu.

Oyunun geliştiricisi Treyarch ve yayıncısı Activision tarafından yapılan açıklamaya göre, CoD serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops III’ün çoklu oyuncu betası 15 GB olacak. Bununla birlikte beta süresince oynanabilecek olan modlar da belli oldu.

PS4 sürümü için 19 Ağustos’ta başlayacak olan beta için toplamda yedi adet oyun modu aktif olacak: Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination, Demolition, Hardpoint, Search & Destroy ve Capture the Flag.

Bu 7 oyun modu ise üç adet harita arasından oynanabilecek. Haritalar ise şöyle: Hunted, Combine, Evac.

Ayrıca bu hafta başında edinilen bilgiye göre, oyunun betasında yediden fazla mod ve üçten fazla harita bulunacak. Yani yukarıdakilere yenilerinin eklenme olasılığı çok yüksek fakat şimdilik sadece açıklananlar bunlar.

Ek olarak, betadaki karakter ilerlemeniz oyunun tam sürümüne transfer edilmeyecek, sıfırdan başlamak zorunda kalacaksınız.

Call of Duty: Black Ops III betası ilk olarak PlayStation 4 için 19-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Bunu takiben 26-30 Ağustos arasında ise Xbox One ve PC için beta devam edecek. Eğer oyunun ön sipariş ederseniz, CoD: Black Ops III’ün resmi internet sitesi üzerinden beta kodunuzu aktif edip bu kısa süreli beta sürecine katılabilirsiniz.

Beta sürecinden sonra ise, Black Ops III, 6 Kasım’da Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC için tam sürüm olarak piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikFallout 4’ü Crafting Yapmadan da Bitirebilirsiniz!
Sonraki İçerikFallout Shelter Android Sürümü Çıktığı Gibi Hacklendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz