ARK: Survival Evolved’a Yeni Güncelleme Geldi

Bir erken erişim oyunu olan ARK: Survival Evolved'a gelen yeni güncellemeyle, oyuna yeni bir dinozor türü, yeni zırh ve silahlar eklendi.

Erken erişim oyunu ARK: Survival Evolved için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Studio Wildcard, Instinct Games, Efecto Studios ve Virtual Basement ortaklığında geliştirilen ARK: Survival Evolved 3 Haziran 2015’de, Steam‘de erken erişime açılmıştı. Studio Wildcard’ın yayıncılığını üstlendiği oyun, en çok ilgi çeken erken erişim oyunlarından biri olmayı başardı.

Nedir bu ARK: Survival Evolved?

ARK: Survival Evolved, halihazırda Steam üzerinde erken erişimde bulunan, bol maceralı, aksiyonlu bir rol yapma ve hayatta kalma oyunu. Oyunda, öncelikle gıda, giyinme, barınma gibi temel ihtiyaçlarımız üzerine yoğunlaşarak hayatta kalmaya çalışıyoruz. Her hayatta kalma oyununda olduğu gibi de bir craft (Elindekileri birleştirerek yeni bir ürün elde etme) sistemi var. Bu craft sistemini kullanarak kendimize alet edevat yapıp avlanıyor; kıyafet, sıcak bir yuva vesaire yapmaya çalışıyoruz. Bir de bunları yaparken level atlıyor, atladıkça yeni yeni şeyler yapmayı öğreniyoruz.

Çalıların arkasında bir şey mi var?

Oyunu daha ilgi çekici kılan ise, bu macera ve aksiyonun tarih öncesi çağda, dinozorların (Dinazor değil!) arasında geçiyor olması. Ve dinozorlar, sadece korku salan yaratıklar olarak bulunmuyor oyunda. Binek araç olarak da, onları kullanıyorsunuz. Tabi bunun için yemeyip yedirmeniz, giymeyip giydirmeniz, besleyip büyütmeniz lazım ki sadık, evcil bir bineğiniz olsun.

Burası Survivor, burada her şey gerçek!!

Peki ya tüm bunları yaparken diğer oyuncularla birlikte açık bir dünyada olduğunuzu söylesem?

İşte ARK: Survival Evolved’un yaptığı şey de bu tam olarak. Açık bir dünyada çetin şartlarda hayatta kalmaya çalışan oyuncuları birbirine kırdırmak. Tabi arkadaşlarınızla birlikte kabile kurmanız da mümkün.

Gelelim yeni güncellemeye.

Yeni güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir dinozor türü dahil oldu, Gallimimus. Bu dinozorumuz saldırı yetenekleri olmayan otçul bir hayvan. Ama öyle özellikleri var ki, onu oyundaki en kullanışlı bineklerden biri haline getiriyor. Gallimimus, üç koltuk kapasiteli ve oyundaki en hızlı bineklerden biri. Uzun mesafeli keşifler için biçilmiş kaftan. Gallimimus’un en büyük dezavantajı ise kendi kendini besleyemiyor oluşu. Bu yüzden ona iyi bir bakıcılık şart.

blank

Oyuna gelen güncellemeler bununla sınırlı değil.

  • Yeni Zırh: SWAT-style Assault Armor tier
  • Yeni Silah: Electric Prod stunner weapon
  • Yeni Yapılar: Greenhouse/Glass tileset with plant-growing benefits
  • Oyun kaydetme ve yüklemesinde iyileştirmeler
  • Yeni isim etiketleri ve Wildcard Admin Team, Wildcard Non-Admin Team, Authorized External Testers, and Dev Kit Masters için yeni şapka görünümleri
  • Önceki İçerikÇıkışı yaklaşan The Division’ın Season Pass detayları belli oldu!
    Sonraki İçerikVideo Analiz: The Division görsel açıdan bekleneni verdi mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz