CD Projekt Red üç tane Cyberpunk projesi üzerinde çalışıyor

Bunlardan biri Cyberpunk 2077, peki ya diğer ikisi?

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ve diğer oyunlar

Polonyalı video oyun stüdyosu CD Projekt Red‘in şu anda üç adet Cyberpunk projesi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bunlardan biri Cyberpunk 2077 ancak diğer ikisi?

Bankier.pl adlı Polonyalı internet sitesinin haberine göre, CD Projekt’in başkanı Adam Kiciński, stüdyonun şu anda çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu açıkladı ve şunu söyledi:

“Üç tane Cyberpunk projesi üzerinde çalışıyoruz – ana oyun ve diğer iki şey. Toplamda üç farklı geliştirici ekip mevcut.”

CD Projekt Red’in Polonya’da yer alan stüdyolarından Wrocław şehrindeki 40 kişilik stüdyosu söylentiye göre, Cyberpunk 2077’nin çok oyunculu modu üzerinde çalışıyor. Firma daha önceden Cyberpunk 2077 için çok oyunculu mod düşündüklerini ancak ana hedeflerinin daima hikaye modu olduğunu açıklamıştı. Bu nedenle ancak oyunun çıkışından sonra online bir mod gelmesi olası gibi duruyor.

Peki ya üçüncü Cyberpunk projesi ne? Bu konuda da birtakım gelişmeler mevcut. Şirketin başkanvekili Piotr Nielubowicz, CD Projekt Red’in sıradaki büyük oyununun da Cyberpunk evreninde geçeceğini şöyle açıkladı:

“Sıradaki büyük oyunumuz da [Cyberpunk 2077’den sonraki], Cyberpunk evreninde geçecek ve şimdiden onun üzerinde çalışmaya başladık ve bu oyun bizim için oldukça büyük ve yenilikçi bir proje olacak.”

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi açıklandı, yeni fragman yayınlandı

CD Projekt Red’in merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, bu yılki E3’te yer almış, oyuna ait bir fragman gösterilmiş, çıkış tarihi ve Keanu Reeves‘in oyunda olduğu açıklanmıştı. Ayrıca kapalı kapılar ardında yaklaşık 1 saatlik oynanış demosu gösterilmişti.

Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020’de Türkçe altyazılı olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Önceki İçerikE3 2019: Microsoft yeni nesil konsolu Xbox Scarlett’i duyurdu, ilk detayları paylaştı
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: The Last of Us 2 Şubat 2020’de çıkacak ve dört farklı sürüm olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz