Capcom: “Oynaması Bedava” oyunlar yeni nesil konsollarda büyük rol alacak!

Capcom’da yönetici ve oyun bölümünde başkanlık yapan Katsuhiko Ichii, giderek popülerleşen “oynaması bedava” (F2P/Free to play) modelini yakından takip ettiklerini ve Capcom’ın geleceğinde bu modelin büyük bir rolü olacağını hissettiğini açıkladı.

Bu açıklama “Street Fighter” serisinin yapımcısı Tomoaki Ayano’nun önceki söylemleriyle örtüşüyor. Ayano “oynaması bedava” modelinin ilerlemek için kesinlikle önemli olduğunu, bunun sebebinin oldukça fazla sayıda yeni oyuncuyu çekebilecek potansiyelinin olması  olduğunu dile getirmişti.

Ayano, kullanılmamış  ve “henüz keşfetmediğimiz” büyük bir potansiyel  var “oynaması bedava” pazarında. Daha geniş bir oyuncu tabanı yüksek seviyeli ve profesyonel oyuncuların sayısını artıracaktır hem de oyuncu ve izleyiciler ilgi çekici turnuvaların  ve maçların tadını çıkaracaktır. Capcom çalışanlarının bu açıklamalarının konuya değinmeleri, şirketin bu modeli uygulamama gibi bir şüpheye yer bırakmıyor. Ama görünüşe göre bu oyunları yeni jenerasyon konsolların çıkışıyla görebileceğiz.
Bir de umarız “Capcom”, “DLC” modelinde yaptıkları hatalı ve “iştahlı” tavrını bu yeni modelde de uygulamaz.

 

Önceki İçerikFootball Manager 2014’ün maç motoru ile ilgili ilk videosu karşınızda
Sonraki İçerik“King of Fighters 20th Anniversary” söylentileri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz