“King of Fighters 20th Anniversary” söylentileri!

Daha önce “King of Fighters” 20. yıldönümü için “SNKPlaymore’un harıl harıl çalıştıkları söylentisi internette yankılanmıştı. Bugün Kore tabanlı bir siteden bu söylenti hakkında detaylı bilgiler çıktı. Hala resmi bir açıklama yok, o yüzden şimdilik söylenti niteliğinde olan habere bakalım.

Ruliweb’in haberi.

MMcafe’den Professor’un çevirileriyle şu bilgilere ulaştık;

– Gelecek yıl 20. yıldönümüne denk gelecek yeni KOF şu an atari salonlarına ekimde çıkması için hazırlanıyor. İlk duyuru ve bilgiler Mart-Nisan sıralarında verilecek.

–  Dream Match (Resmi olarak hikayesiz, hikaye olursa bile geçersiz) olacak. Oyunun isminde yıl ve numaralandırma olmayacak, belki alt başlık kullanılabilir.

– Elliden fazla karakter hazırlanıyor. 36 karakter şimdiden seçildi. Tasarım ve şekilleri şimdiden geliştiriliyor.

– SNK Playmore KOF serisinde (bir süredir? hiç?) olmayan karakterlerin heyecan uyandıracak dönüşü için planlar yapıyor.

– KOF XIII için kullanılan sprite’lar(karakter suretleri) yeniden kullanılmayacak.  1080p için herşeyi yeni baştan 3B yapıyorlar. Ve daha önce kullandıkları 3B modelden temel aldıkları “pixel art”  da olmayacak. Bu karakter ……… (çeviri yetersizliği) için kullanılacak ve bu teknoloji ile bir çok kamera açısı ve efektler kullanılabilecek ve  böylelikle 2B’un alıştığımız oynanış hızını koruyabilecek.
– (çeviride çok emin olmamakla birlikte) Sistemdeki bazı sorunlar şu an çözülüyor?

– Kombolar oyuncu dostu ve XIII’teki sistemden daha kolay olacak. Kombo sistemini KOF 98’e daha yakın tutmayı düşünüyorlar.

-Oyunu geliştirmek oyun tarihinin şimdiye kadar en fazla bütçesine ve çalışanına mal oluyor ve hala ek çalışan arıyorlar.

Oyun atari salonlarında hangi  platforma çıkacak henüz bir açıklama yok.

Önceki İçerikCapcom: “Oynaması Bedava” oyunlar yeni nesil konsollarda büyük rol alacak!
Sonraki İçerikSöylenti: PSP Vita için yeni model geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz