Blizzard’tan yeni bir FPS projesi geliyor!

Yeni bir oyun mu yoksa Overwatch için ek içerik mi?

Blizzard‘ın ABD’deki ofisi için açılan yeni iş ilanlarına göre, şirket henüz duyurmadığı yeni bir birinci şahıs türündeki proje için yeni geliştiriciler arıyor.

İş ilanında, iki yeni yazılım mühendisine gerek duyulduğu ve işe alımlarda öncelikle daha önceden birinci şahıs türündeki projelerde deneyimi olanların tercih edileceği belirtildi.

Şu ana kadar, Blizzard’ın tek FPS projesi olarak piyasada Overwatch bulunuyor. Firmanın yeni FPS projesinin Overwatch’un yeni genişleme paketi veya devam oyunu mu yoksa Overwatch’tan tamamen bağımsız yeni bir FPS oyunu mu olduğu net değil. Blizzard’ın piyasada bulunan diğer oyunları ise World of Warcraft, StarCraft, Heroes of the Storm ve Hearthstone.

Bu, Blizzard’ın iş ilanı vererek yeni bir proje üzerinde çalıştığının ortaya çıkışının ilki değil. Firmanın, daha önceden de verdiği iş ilanıyla yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. 2015’te, Diablo evreniyle ilgili henüz duyurulmamış yeni bir proje için görsel yönetmen konumunda iş ilanı verilmişti.

Overwatch’un son büyük güncellemesiyle oyuna ‘diğer oyuncuları hackleyebilme’ yeteneğine sahip, Sombra adında yeni bir karakter eklenmiş, hatta ilk cosplay çalışması bile yapılmıştı.

Önceki İçerikAral’da popüler oyunlarda yüzde 60’a varan indirim!
Sonraki İçerikXbox Live Gold Aralık 2016 oyunları açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz