Bigpoint ve EA’de bu hafta

Bigpoint

Her yaşa ve zevke hitap eden bigpoint oyunlarında zaman su gibi akıp geçiyor.  Dünya üzerinde bir çok kişinin oynadığı oyunlar Joygame farkıyla sizlerle buluşmaya devam ediyor.  Düzenlenen etkinlikler ve kampanyalarla oyun severlere muhteşem oyun deneyimleri yaşatılıyor.

Farmerama’da düzenlenen sanat etkinliğiyle oyuncularımız bu hafta sanatın tadına doya doya vardı. Oyuncular çiftliklerini eşsiz bir sanat galerisine dönüştürme fırsatı yakaladı!

 

EA

 

Need For Speed World

Hız ve adrenalinin bir arada bulunduğu dünyanın en iyi pistlerinde en kaliteli yarışçılarıyla birlikte oynadığınız Need For Speed’de heyecan devam ediyor. Çeşitli arabaların oyuna katılmasıyla birlikte son sürat hız ve çekişme pistleri aşmış durumda. Son olarak başarı görevleriyle birlikte sahip olabileceğiniz dünyanın en iyi arabalarından bir tanesi olan Bugatti Veyron’un tanıtımı yapıldı.Hız tutkunlarının vazgeçemediği Need for Speed tüm hızıyla yoluna devam ediyor.

 

Lord Of Ultima

Lord of Ultima bu hafta Joygame kalitesiyle yayımına başladı. Yıkılan krallığını baştan ve daha güçlü bir şekilde kurmayı ve diğer oyunculara ve krallıklara hükmetmeyi amaçlayan bir kahramanla birlikte heyecan dorukta üstelikte Joygame’de yayımlanmasının üzerine bonus funds kampanyası ile funds alan oyuncularımıza %15 civarında hediye funds kazanma şansı yakalıyor. Son zamanların en çok oynanan strateji oyunu Lord of Ultima’yı Joygame farkıyla oynayın. Oyun içi para birimi Funds’un Ta Funds adıyla değiştirilmesinden sonra mobil cihazlarınızdan da oynayabileceksiniz. Bu değişiklikle mücadelenin iki kat arttığı Lord of Ultima  krallığınızı yeniden kurmanız ve yükseltmeniz için sizleri bekliyor

 

C&C Tiberium Alliances

Kumandaların birbirlerine söz geçirmek için bütün savaş hamlelerini kullandığı, heyecanın sürekli dorukta olduğu ve yaşamak için savaşmak zorunda olduğunuz bu oyunda oyuncular her zamankinden daha heyecanlı ve kafalarında stratejilerini kurmuş durumda. Oyun içi para birimi Funds’un Ta Funds adıyla değiştirilmesinden sonra mobil cihazlarınızdan da oynayabileceksiniz. Bu değişiklikle mücadelenin iki kat arttığı C&C Tiberium Alliances muhteşem deneyimleriyle sizleri bekliyor!

C&C Tiberium Alliances’da 10-15 Nisan tarihleri arasında süren funds kampanyası alınan funds miktarına göre bonus funds kazandırmakta. %15 daha fazla funds kazandıran bu kampanya dan yararlanmak için son gün 15 Nisan.

Önceki İçerikPSN, 15 Nisan’da Bakıma Giriyor
Sonraki İçerikCengiz Han 2’de Mayinna Yine Yaptı Yapacağını!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz