Bethesda’nın bu yıl çıkacak ve henüz duyurmadığı bir oyunu var

Bethesda, bu yıl çıkış yapması planlanan yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor.

Bethesda, bu yıl çıkış yapması planlanan yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor.

Haziran ayındaki E3 fuarında firmalar o yıla ait tüm planlarını açıklıyor. Fakat Bethesda 2017 için biraz daha farklı bir yaklaşımı tercih etmişe benziyor.

Şirketin Başkanı Vekili Pete Hines, PAX West etkinliğinde verdiği bir röportaj esnasında bu yıl çıkış yapacak ve henüz duyurmadıkları bir oyun projelerinin olduğunu açıkladı. Detay vermesi için baskı yapılsa da Hines başka herhangi bir bilgi paylaşmadı. Pete Hines, bu oyun projesinin yeni bir IP olup olmadığını dahi belirtmedi fakat çok yakında duyurulacağını söyledi.

Söz konusu röportaj: (2:40’tan sonrası)

Bethesda’nın bu yıl için plan takviminde Dishonored 2 DLC’si Death of the Outsider, Wolfenstein 2: The New Colossus, The Evil Within 2, Doom VFR, Fallout 4 VR ve Nintendo Switch için Skyrim gibi büyük yapımlar yer alıyor.

Firmanın önünde oldukça büyük yapımlar olması nedeniyle henüz duyurusu yapılmayan ve bu yıl çıkış yapacak olan oyunun büyük bir projesi olması beklenmiyor. Projenin Fallout Shelter gibi mobil bir oyun olacağı düşünülüyor, ancak yine de resmi duyuru gelene kadar heyecanlanmamak elde değil.

Önceki İçerikMirage: Arcane Warfare Kısa Süreliğine Steam’de Ücretsiz
Sonraki İçerikNioh Son Eklentisine Kavuşmak Üzere

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz