SÖYLENTİ: Bethesda, Game of Thrones oyunu geliştiriyor

Winter is coming?

The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein gibi oyun serileriyle tanınan Bethesda, Game of Thrones temalı bir video oyunu projesi üzerinde çalışıyor olabilir.

NeoGAF forumundan birinin yakaladığı ekran görüntüsüne göre, perakende firması Target’ın internet sitesinde, “Bethesda: Game of Thrones” başlığıyla bir listeleme yer alıyor. Ancak bu sayfa video oyunu kategorisinde yer almadığı için oyun projesi dışında diğer ihtimalleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Bethesda: Game of Thrones

Bethesda stüdyosunun yönetmeni Todd Howard bu yılın başlarında yaptığı bir açıklamada, “Şu ana kadar yaptığımız oyunlardan daha büyük iki devasa proje üzerinde çalışıyoruz.” demişti. Ayrıca stüdyonun toplamda 5 farklı oyun projesinin hazırlığında olduğu da biliniyor. 

Öte yandan, günümüze kadar Game of Thrones konulu birkaç video oyunu çıkış yaptı. Bunlardan ilki Cyanide Studios ve Focus Home Interactive’in 2012’de piyasaya sürdüğü RPG türündeki Game of Thrones oyunuydu. Daha sonra tekrardan 2012 yılında Game of Thrones: Seven Kingdoms adlı bir MMORPG oyunu duyuruldu fakat daha sonra bunun iptal edildiği açıklandı. Son olarak ise Telltale Games’in 2014’de yayınladığı ve beş bölümden oluşan Game of Thrones: A Telltale Game Series’i gördük ve bunun ikinci sezonu da yapım aşamasında.

Konuyla ilgili olarak Bethesda’dan bir açıklama gelmesi bekleniyor, gelişmeler için takipte kalın!

Önceki İçerikPUBG’den rekor üzerine rekor!
Sonraki İçerikResident Evil 8’in yönetmeni belli oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz