Battlefield 2042 6. Sezon’un ilk etkinliği, Dark Protocol açıklandı

Yeni Killswitch modu ile karanlık ve kapalı alanlarda kıyasıya mücadele edecek olan oyuncular, evlerine ödüllerle dönmeye hazırlanıyorlar

Electronic Arts’ın en iddialı FPS oyunlarından olan Battlefield 2042’nin 6. Sezon’u, Dark Creations tüm hızıyla devam ederken Battlefield 2042 ekibi yeni oyun içi etkinliğini duyurdu: Dark Protocol! Birçok yenilikle birlikte gelene etkinlik, 31 Ekim Salı gününden 14 Kasım Salı gününe kadar sürecek.

Hebrides’teki gizli bir Ar-Ge laboratuvarı olan Boreas tesisinin istila edilmesini ve yapay zeka kontrolündeki sentetik Geist askerlerinin yaratılmasını konu alan Dark Protocol’de oyuncular, sınırlı süreliğine oyunda yer alacak olan yeni Killswitch modunda mücadele edecek ve birçok farklı ödül kazanabilecekler.

Killswitch; Redacted, Manifest, Hourglass ve Spearhead haritalarında oynanabilen 12v12’lik bir mod olarak oyunda yer alacak. Oyuncular savaş alanının kontrolünü 40’a kadar Geist askeri yaratıp çeşitli noktaları ellerinde tutarak sağlamaya çalışacaklar. Küçük ve saldırıya açık alanlarda gerçekleşecek olan çatışmalar oyuncuları; ekipmanlarına, kaynaklarına ve takım arkadaşlarına güvenmeye zorlayacak. Amaç basit: Bir noktayı ele geçir, puanı al ve sonrakine geç!

Önceki İçerikMarvel’s Spider-Man 2 inceleme
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 3 Remake’in ilk oynanış videosu yayınlandı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz