Assassin’s Creed Syndicate çıkış tarihi açıklandı

Assassin’s Creed Syndicate çıkış tarihi belli oldu, yeni detaylar ve yeni bir video geldi.

Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Syndicate çıkış tarihi açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, yeni Assassin’s Creed oyunu Syndicate, 23 Ekim 2015’te PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. PC versiyonu için ise hala tam bir tarih belirtilmedi yani hala “bu yıl” olarak gözükmekte.

Assassin’s Creed Syndicate çıkış tarihi verilmesiyle birlikte duyuru videosu da yayınlandı. Ayrıca ön sipariş verenler için bonus içeriklerde (The Darwin ve Dickens Conspiracy) netleşti.

Oyunun birden fazla sürümü şu anda resmi internet sitesi üzerinden ön siparişe açılmış durumda. The Gold Edition adlı paket, season pass ile  Darwin ve Dickens Conspiracy  adlı ek görevleri de içerecek. Standart Edition ise sadece Darwin ve Dickens Conspiracy görevlerini oyunculara sunacak.

The Assassin’s Legendary Hidden Blade and Gauntlet Edition ile Cane Sword Edition, çeşitli kılıçlar ve silahları içerecek. Son paket ise Collector’s Edition ve bunda season pass, Darwin ve Dickens Conspiracy görevleri, başkarakter olan Jacob figürü, Londra posteri, sanat kitabı ve oyunun müzikleri yer alacak.

Assassin’s Creed Syndicate Sanayi Devrimi’nin doruğundaki İngiltere’de geçecek. Hikaye ise bir erkek kardeş ile kız kardeşin etrafında şekillenecek.

Syndicate, ilk olarak “Victory” adıyla Kotaku tarafından sızdırılmış, İngiltere’de geçeceği iddia edilmişti. Daha sonra Ubisoft yeni bir duyuru hazırlığına başlamış ve 12 Mayıs tarihini (bugünü) göstermişti. Geçtiğimiz hafta ise yeni oyunun adının Victory değil, Syndicate olduğu ortaya çıkmıştı.

İşte oyunun duyuru videosu ve birkaç görsel:

Önceki İçerikDevil May Cry 4 Special Edition Haziran’da Geliyor!
Sonraki İçerikColor Guardians Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz