Assassin’s Creed ve Splinter Cell’in devam filmleri şimdiden planlandı

Bu yılın sonlarında vizyona girecek Assassin's Creed ile 2017'de gösterimde olacağı konuşulan Splinter Cell filmleri, birer seri haline dönüştürülmek isteniyor.

Ubisoft‘un oyun serilerinden olan Assassin’s Creed‘in filmi hala çekim aşamasında ve bu yılın sonuna doğru vizyona girecek. Ubisoft’un diğer bir oyun serisi Splinter Cell içinse 2017 yılında vizyona girecek bir film planlanıyor. Tüm bunların ötesinde şimdiden bu iki filmin devamının planlandığı ve şirketin bunu seri haline getirmeyi amaçladığı ortaya çıktı.

Variety’nin haberine göre, bu iki filmin finansmanı Tayvanlı firma Catchplay, New Regency‘nin bu iki oyunu film serisi haline getirmek istediğini açıkladı. Catchplay’in CEO’su Daphne Yang, yapım aşamasındaki bu iki filmin devamının uygun olduğunu söyledi.

Ancak bu planlamaların kesinliği bulunmuyor. Çünkü Michael Fassbender ve Marion Cotillard‘ın oynadığı Assassin’s Creed filmi hala yapım aşamasında ve 21 Aralık 2016‘dan önce vizyonda olmayacak. Splinter Cell filminin yapımı ise yönetmen eksikliği nedeniyle durma aşamasına geldi fakat 2017 yılında gösterime girebileceği konuşuluyor. Bu iki filmin çıkışının ardından nasıl bir başarı yakalayacağına bağlı olarak devam filmlerinin tekrar gündeme gelmesi bekleniyor.

Mart ayının başlarında ise Assassin’s Creed’in devam filminin hazırlık aşamasında olduğu iddia edilmişti.

Önceki İçerikDark Souls 3’ün PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki grafikleri karşılaştırıldı
Sonraki İçerikUncharted 4: A Thief’s End için yeni bir fragman yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz