Aslan Max Dondurma Oyunu ile Kazanmaya Hazır mısın?

Aslan Max dondurma fabrikasında işlerin yoluna girmesi ve oyunun kazananı olmak için tüm avantajları sağlamalı ve öne geçmelisin.

Aslan Max’ın Dondurma Oyunu Hikayesi

Aslan Max’ın serinletici ve sağlıklı dondurmalarını her yaz keyifle tüketmenin yanı sıra artık o dondurmaların üreticisi olmak senin elinde. Aslan Max ve arkadaşlarının kurmuş olduğu dondurma fabrikasında ilk dondurmanın üretilmesi ve başarılı bir strateji geliştirilmesi için sana senin yeteneklerine ihtiyaçları var.

Fabrikadan çıkacak dondurmaların tüm malzemelerini üretmek ve farklı çeşitlerde dondurmalar ile en başarılı olmak senin elinde. Üretime katılan her malzemenin Aslan Max’ın fabrikasında üretilmesi yeni çeşitlerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Aslan Max’ın dondurma şehrini kurup bütün dünyaya dondurma sağlamak ise senin görevin!

Max’ın Dondurma Şehrinde Neler Var?

Aslan Max’ın dondurma oyunu, keyifli ve farklı dondurmalar üretme imkanı sunuyor. Oyunda bulunan 15 çeşit ana dondurmanın yanı sıra farklı lezzetler elde etmek için yeni ürünler yetiştirmek gerekiyor. Aslan Max dondurma oyunu, yeni ürünler ortaya çıkarabilmen için çiftlik ve ağaçtan ürünler elde etmeni sağlıyor.

Max’ın çiftliğinden alabileceğin yaban mersini, çilek, böğürtlen, kavun, vanilya, ahududu ve ananas ile birbirinden lezzetli ve sağlıklı dondurmalar yapabilirsin. Max’ın dondurma şehrinde ağaçtan toplayabileceğin pek çok harika ürün var. Kiraz, limon, portakal, kakao, muz, fıstık ve fındık ile oldukça yaratıcı dondurmalar hazırlayabilirsiniz.

Dondurma şehrinde ürün alabileceğin yerler sadece tarlalar ve ağaçlar değil. Market ürünleri de dondurmaların için oldukça gerekli malzemeler arasında yer alıyor. Markette mevcut olan ve üretilmesi gereken ürünler arasında en önemlisi süt. Ahırda normal inek, daha fazla süt veren kaliteli inek ve değirmen bulunuyor. Süt makinesi, dondurma büfesi, dondurma kamyoneti ve dondurma kamyonu daha başarılı olman için sana yardımcı oluyor.

Rakiplerini Geç En İyi Sen Ol!

Farklı olmak ve daha çok alternatif sunmak her zaman daha iyi olan seçenekler arasında yer alıyor. Aslan Max’ın dondurma oyunu için kazanmak bu iki özelliği bir arada getirmenin sonuncunda mümkün oluyor.

Çok oyunculu mobil oyunlar arasında yer alan Max’ın Dondurma Fabrikası oyununda öde geçmek için Higga’nın Dondurma Ar-Ge Laboratuvarı’nı kullanmalı ve eşsiz dondurmalar yapmalısın. Ar-Ge çalışmaları sürerken rakiplerinin fabrikalarını gezebilir, onlarla sohbet edebilir hatta oyun içerisinde yer olan mini oyunlarla zaman geçirebilirsin. Aldığın her Max dondurma ürününden çıkacak olan kod sana oyunda bonus kazandıracak dondurmalarını daha güzel yapmak ve kazanmak için dondurma yemeyi sakın unutma!

Aslan Max’ın Fabrikası Dondurma Yapma Oyununu indirmek için:

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calide.maxdondurmafabrikam&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/aslan-max-n-fabrikas/id1123540684?mt=8

Önceki İçerikEuro Truck Simulator 2 – Vive la France! İnceleme
Sonraki İçerikSpider-Man: Homecoming’in ilk fragmanı yayınlandı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz