Allison Road’a Yeşil Işık

Silent Hills’ten esinlenerek yapılan yeni korku oyunu Allison Road, Steam’den yeşil ışık aldı

Bildiğiniz gibi Silent Hills PT hepimizi çok etkilemişti, verdiği o atmosfer ile oyunu dört gözle beklemeye başlamıştık. Fakat oyun iptal edildi, hevesimiz de kursağımızda kaldı. Fakat sadece bizim mi kursağımızda kaldı? Tabii ki hayır. Oyun iptal edilse de, beynimizde silinmeyecek bir yer bıraktı ve bu yeri de Allison Road çok güzel bir şekilde dolduracak gibi gözüküyor.

Allison Road, Silent Hills’ten esinlenerek üzerinde çalışılan bir oyun. Geçtiğimiz günlerde 13 dakikalık bir videosu yayınlandı, Silent Hills bekleyenlerini ise oldukça heyecanlandırdı. Çok büyük bir kitlenin desteğini alan oyuna uzun süre geçmeden Steam kullanıcıları tarafından Allison Road’a yeşil ışık yakıldı.
Oyunumuz klasik bir İngiliz evinde geçiyor. Karakterimiz, daha önceden olan hiç bir şeyi hatırlamıyor.Önümüzde beş gün var. Bu beş gün içerisinde
ailemizin nerede olduğunu öğrenmemiz, bulunduğumuz evin sırlarını keşfetmemiz, Lily ve evin içersindeki diğer yaratıklar ile karşılaşmamız gerekiyor. Saatimiz ise daima gece yarısı 3’e doğru atıyor.

Oyunumuzun Silent Hills ile olan benzerlikleri ortada, atmosfer ve evin düzeni çok benziyor. Videodaki oyunun oynanış videosu, fakat oyunda bu kısım olmayacak. Amaç ise hikayeyi korumak. Bu harika oyun ise 2014’te sadece bir kişi tarafından yapılmaya başlandı, fakat şu anda üzerinde 6 kişi çalışıyor. Oyunun Oculus Rift desteğinin olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Oyuna buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun 2016 yılında çıkması bekleniyor ve PC satışı da kesinleşmiş durumda. Görsellerin bazılarına aşağıdan, tamamına buradan bakabilirsiniz.

Önceki İçerikPoly Bridge Erken Erişim’de!
Sonraki İçerikUncharted 4 Çözünürlük ve FPS Değerleri Açıklandı, Fotoğraf Modu Onaylandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz