Batman v Superman: Dawn of Justice ilk gün satışlarında Age of Ultron’u geride bıraktı

Bu yılın merakla beklenen filmi Batman v Superman ilk gün satışlarında Marvel'in Age of Ultron'unu geride bırakmayı başardı.

Batman v Superman: Dawn of Justice filmi her ne kadar IMDb, metacritic gibi sitelerde kötü yorum ve puanlar almış olsa da bu yılın hatta son 5 yılın en çok beklentiye girilmiş filmlerinden birisi. Hal böyle olunca satış rakamları konusunda patlama yapması da kaçınılmaz oluyor.

Ülkemizde 25 Mart 2016 tarihinde gösterime giren film paylaşılan bilgilere göre ilk gününde 27.7 milyon dolar kazanç getirmiş. Bu rakamla geçen yıl gösterime giren Avengers: Age of Ultron‘u da geri de bırakmış durumda. İlk haftasında 191.2 milyon dolar kazanan başarılı Marvel filmi ilk gününde ise 26.6 milyon dolar kazanabilmiş.

Satışların bu şekilde devam etmesi yönünde film Christopher Nolan‘ın Batman üçlemesini de geçip en çok kazanç getiren DC filmi unvanını alacak. Tabii bunun en büyük sebebi Batman v Superman‘ın çok çok başarılı bir film olması değil, filmin isminin iyi kullanılıp sağlam bir pazarlama ile yayınlanması diyebiliriz.

 

Önceki İçerikTeenage Mutant Ninja Turtles 2 için yeni bir video paylaşıldı
Sonraki İçerikSpace Soldiers, SK Gaming’i devirerek yarı finale çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz