SOMA Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni Bir Fragman Yayımlandı!

Amnesia’nın yaratıcıları tarafından geliştirilen korku oyunu SOMA için çıkış tarihi açıklandı ve yeni bir oynanış fragmanı yayımlandı.

Amnesia’nın geliştiricileri tarafından neredeyse 5 yıldır PlayStation 4 ve PC için geliştirilen bilim-kurgu korku oyunu SOMA çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca oyuna ait 12 dakikalık yeni bir oynanış fragmanı da yayımlandı.

PlayStation 4 ve PC için geliştirilen bilim-kurgu korku oyunu SOMA çıkış tarihi 22 Eylül 2015 olarak geliştirici şirket Frictional Games tarafından duyuruldu. Daha önceden Amnesia: The Dark Descent oyununu piyasaya süren Frictional Games, SOMA üzerinde yaklaşık 5 yıldır çalışıyor. Stüdyo ayrıca 12 dakikalık bir oynanış videosu da paylaştı.

SOMA, 22 Eylül 2015’de PC ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

SOMA Hakkında

Amnesia: The Dark Descent yapımcıları Frictional Games tarafından PS4 ve PC için geliştirilen ve yayımcılığı da aynı şirket tarafından yapılacak olan SOMA, tekli oyuncu oynanışa sahip bilim-kurgu korku oyunu. Oyun çok uzun bir süredir (5 yıl) geliştirme aşamasında olup 2015’in sonbahar aylarında (22 Eylül) çıkış yapacak.

Önceki İçerikRed Bull Son Şampiyon Turnuvası Başlıyor!
Sonraki İçerikTitanfall 2 E3 2015’de Gösterilmeyecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz