258 bin dolar değerinde Pokemon kol saati

Tüm Pokemon'ları yakalamanın pahalı yolu.

Lüks saat yapımcısı Romain Jerome, son derece detaylı bir Pokemon kol saati hazırladı ve bunu 258 bin dolara satışa koydu.

İsviçreli saat yapımcısı Jerome, satışa sunduğu bu el yapımı pahalı saati “inanılmaz ve büyüleyici 3D efektler, üzerindeki karakterlerin animasyona sahip olması ve her an fırlayacak gibi gözükmesi” şeklinde tarif ediyor ve saatin merkezinde yer alan Pikachu’nun öne çıkarıldığına dikkat çekiyor.

Romain Jerome, saatin bu kadar pahalı olmasını ise, “Kadran tamamen el yapımı, hazırlanması ve sonra elle tek tek yerleştirilen birçok renk nedeniyle yapımı yüzlerce saat sürdü.” diyerek açıklıyor.

Bu saat Jerome’un el yapımı olarak hazırladığı ikinci saat. Geçen yıl sahibi olduğu şirket tamamen Pikachu tasarımından oluşan sarı bir kol saatini satışa sunmuş ve 20 bin dolarlık bir fiyat belirlemişti.

Solda bu yılki 258 bin dolar değerindeki Pokemon kol saati, sağda geçen yılki 20 bin dolarlık Pikachu kol saati.

Geçen yılki Pikachu temalı kol saati 20 adet ile sınırlı sayıda üretilmişti. Bu yılki 258 bin dolarlık Pokemon saatinden kaç adet hazırlandığını belirtmeyen Romain Jerome, “Konsept olarak özel, miktar olarak nadir.” ifadesini kullandı.

Eğer bir Pokemon hayranıysanız ve pahalı bir kol saatine harcayacak kadar paranız varsa, Romain Jerome’un internet sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Önceki İçerikNintendo içi boş Splatoon 2 kutusu satıyor
Sonraki İçerikYeni Dragon Age oyunu yapım aşamasında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz