​Seven Knights’a yeni kahraman Tara geldi

Netmarble, mobil RPG oyunu Seven Knights'e yeni özel bir kahraman Tara’nın katıldığını ve yeni içerik 'Kuşatma Defansı'nın oyuna ekleneceğini açıkladı.

Kudretli Tara Güncellemesi’ni kutlayan Netmarble, Klahan’ın kız kardeşi özel kahraman Tara’yı oyuna ekledi. 42. seviyeye gelen oyuncular, Tara’nın orijinal öyküsünün tadını çıkarabilecek ve 50. seviyeye gelince de Gelidus ile Isabella Aksesuarı elde edebilecekler.

Seven Knights’ın yeni güncellemesiyle birlikte ‘Kuşatma Defansı’ oyuna ekleniyor. Kuşatma Defansı, Birlik Kalesi’nin korunduğu ve oyuncuların sıklıkla kullanmadıkları çeşitli kahramanları değerlendirebilecekleri bir içerik. Oyuncular bu yeni içeriğin tadını çıkarırken Üstünleştirme Taşı ve çeşitli özel kahramanlar gibi birçok ödül kazanabilecekler. Ayrıca Hellenia isimli karakter de bu güncellemede yenilendi.

Netmarble, Kudretli Tara güncellemesini kutlarken çeşitli etkinliklerle bol bol hediye dağıtacak. Katılım etkinlikleriyle oyuncular 6-yıldız Kahraman Biletleri, 6-yıldız Isabella Aksesuar Seçici ve daha birçok hediye kazanabilecek. Dahası eklenen yeni başarım görevi ile oyuncular artık yeni içeriklerin tadını çıkarırken görevleri tamamladıkları için çok daha fazla ödül kazanacaklar.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için sevenknights.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikLG, Sesle Yönetilebilen Ev Ürünlerini Yaygınlaştırıyor
Sonraki İçerikSekiro: Shadows Die Twice’ın satış rakamı 2 milyona ulaştı
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz