Zero Escape 3 Yolda!

Aksys Games’ten harika haber

Aksys Games, Anime Expo’daki panelinde Zero Escape serisinin yeni oyununun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Serinin ikinci oyununun yapımcısı Kotaro Uchikosi tarafından yapılan bu duyuruda oyun hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Oyunun 3DS ve PS Vita’ya, hem Japonca hem İngilizce olarak seslendirmeli çıkacağı söyleniyor. Oyunun adı şu anda belli değil, fakat Zero Escape 3 deniyor.

Serinin ilk oyunu Nintendo DS’e çıkan Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors’da(2009) Junpei adındaki bir karakteri oynuyor, batmak üzere olan bir gemiden 9 saat içinde kaçmaya çalışıyorduk. Oyun kendi içerisinde çok fazla gizem barındırıyordu, biz de birden fazla sonu elde ederek bütün bu gizemleri çözüyorduk. Serinin ikinci oyunu ise Virtue’s Last Reward(2012), 3DS ve PS Vita’ya çıkmıştı. Bu oyunda ise Sigma adındaki bir karakter ile, bu sefer bir tesisten 9 saat içinde kaçmaya çalışıyorduk.

Yeni oyun hakkında bildiklerimiz ise iki oyunun arasında geçeceği ve önceki oyunlardaki tüm gizemlerin tek tek açıklanacağı. Hayranları tarafından da merakla beklenen oyun 2016 yazında bizlerle olacak.

Önceki İçerikMStar’da Şeker Fırsatı!
Sonraki İçerikPhantomers’ın Açık Betası için Tarih Verildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz