Yerli yapım aksiyon-RPG oyunu Tides of Existence’ın hedefi büyük

Indiegogo internet sitesi üzerinden bağış kampanyası başlatan oyunun geliştiricilerinin hedefi 60 bin dolarlık bağış toplayabilmek.

Indiegogo internet sitesi üzerinden bağış kampanyası başlatan oyunun geliştiricilerinin hedefi 60 bin dolarlık bağış toplamak.

Ankara‘da bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘ne bağlı Teknokent‘teki küçük bir simülasyon şirketinde çalışan Tarık Ziya Yalçın ile Ceren Yalçın adındaki iki eski bankacı tarafından geliştirilmeye başlanan aksiyon türündeki RPG oyun Tides of Existence, büyük bir bağış hedefi ile yoluna devam etmeye çalışıyor.

Indiegogo isimli, bağımsız oyunlar için bağış toplanmasını sağlayan internet sitesi üzerinden 60 bin dolarlık bağış hedefi ile yola çıkan ve 2 kişilik Eldarune Games tarafından geliştirilen Tides of Existence, açık dünya bir oynanış sunuyor.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=b1TRTv-Rud0]

Bağış sayfasında yer alan oyunun açıklaması:

“Üçüncü şahıs bakış açısına sahip açık dünya türündeki aksiyon-RPG oyunu Tides of Existence’da Alec Dorian isimli karakteri kontrol edeceğiz. Eski bir Engizisyon mahkemesi üyesi olan Dorian, artık Engizisyon karşıtıdır. 

Oyundaki amaç genel olarak “eskilerin gizemlerini çözmek ve ortaya çıkarmak.” Bu doğrultuda ise kılıçlar ve büyüler kullanarak ilerleyecek, NPC’ler ile etkileşime geçebileceğiz.

Görevler yaparak ve düşmanlara karşı savaşarak (deniz altında da) tecrübe puanı kazanacak, bu sayede karakterimizin seviyesini ilerleterek geliştirme puanları elde edebileceğiz ve bunu karakterimizi geliştirmede kullanacağız.

Efsanevi kıta Veles’te buluanan kentlerden biri olan Antissa’da geçecek olan oyundaki her bir binada, ilerleyişi engelleyecek gizli duvarlar bulunacak.”

Tides of Existence PC platformu (Windows/Linux) ve PlayStation için çıkış yapacak. 

Oyundaki diğer önemli özellikler ise; gece ve gündüz döngüsü, dinamik hava olayları, dinamik su altı hayatı, bazı alanlarda dinamik araziler ve binek olarak atlar bulunacak.

Ayrıca yapımcılar oyundaki her bir karaktere sesli dublaj eklemek istediklerini de belirtiyorlar.

Son olarak, kişilerin yaptığı bağış miktarına bağlı olarak ise bazı ödüller bağış yapanlara verilecek. Şu ana kadar 2 bağışçı ile 160 dolar toplamayı başaran oyunun Indiegogo’daki bağış sayfasına gitmek ve yardımda bulunmak için buraya tıklamanız yeterli.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EuWlV81PQSg]

Önceki İçerikRise of the Tomb Raider’in yeni DLC’si gelecek hafta yayınlanıyor
Sonraki İçerikSony, Driveclub’ın geliştiricisi Evolution Studios’u kapattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz