Yeni Need for Speed Oyunu Underground 3 mü Olacak?

Yeni Need for Speed oyunu Underground 3 olabilir…

Hafta başında, yeni bir Need for Speed oyunun bu hafta duyurulacağını sizlere iletmiştik. Oyunun resmi Facebook sayfasından“NFS’nin geri dönüşü” yazılı bir görsel paylaşılmış, oyunun takipçileri tarafından sıradaki oyunun Underground serisinin yeni oyunu olabileceği iddiaları da ortaya atılmıştı.

Bugün (20 Mayıs) bu iddiaları güçlendirecek yeni bir gelişme yaşandı. Yine oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden “Are you ready next chapter?” yani “Sıradaki bölüme hazır mısınız?” şeklinde bir mesaj yayınlanarak yeni bir görsel (yukarıda) paylaşıldı. Hatta yeni paylaşılan görsel,  Underground 2’nin kapak görseline yakın bir görsel ve bu da “yeni Need for Speed oyunu Underground 3 olabilir” iddialarını doğrular nitelikte.

Need for Speed Underground 2’nin kapak görseli

Ancak yeni oyunun Carbon’un devamı Need for Speed Carbon 2 olma olasılığı da bulunuyor diyebiliriz. Kesin bir bilgi için oyunun duyurulmasını bekleyeceğiz.

Ayrıca bu yılın yeni Need for Speed oyunu halihazırda İsveç merkezli Ghost Games stüdyosu tarafından geliştirilmekte. Geçtiğimiz yıl ise, yeni bir Need for Speed oyunu piyasaya sürülmemiş ve serinin son on yılında bir ilki yaşatmıştı. Mayıs 2014’de EA, 2015’e kadar seriye yeni bir oyunun katılmayacağını onaylamıştı.

Önceki İçerikUncharted 4 Türkçe Olabilir!
Sonraki İçerikBloodborne’a DLC Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz