Yeni Hearthstone Kartı Temporus Metayı Sarsmaya Geliyor

Tempo-rus ismi yeterince ipucu veriyor

Kobolds and Catacombs

Yeni Hearthstone kartı Temporus isimli efsanevi nadirlikte bir ejderha. Kobolds and Catacombs eklentisi ile destelerimizdeki yerini almak için bekliyor olacak.

Mana değeri 7 olan ve Priest sınıfına özel olan bu ejderha ile OTK ( Tek turda rakibinizi alt etme) desteleri artacak gibi görünüyor. Rakibinizi hazırlıksız bir anında yakalayıp ona iki tur hediye ederek oyunu kazanmayı neredeyse garantileyebilirsiniz.

Temporus

Kart mekaniği Time Warp büyüsü ile oldukça benzer gözüküyor. Ancak Battlecry etkisinin yaptırımı o kadar riskli ki oyun tam bir ”Ya Hep Ya Hiç” düellosuna dönüyor.

Metanın zaten zayıflamak bilmeyen Jade Druid destesine karşı oynadığınızda tonlarca hasar yemeniz oldukça sıradan bir durum. Bunu engellemek için destenizde Primordial Drake, Obsidian Statue, Lich King gibi oyun tahtasından temizlemesi zor Taunt minyonlarını tercih edebilirsiniz. Öte yandan kontrol destelerine ve geç evrede güçlenen Frost Lich Jaina gibi destelere karşı oldukça avantajlı duruma geçebilirsiniz.

İLGİLİ HABER – Yeni Hearthstone Dungeon Moduna Dair Tüm Bilinenler!

Temporus, World of Warcraft hayranlarının kolaylıkla hatırlayabileceği üzere Caverns of Time zindanının bölüm sonu canavarı olarak da karşımıza çıkıyor.

Hearthstone’un yeni ücretsiz eklentisi Kobolds and Catacombs, Aralık ayının ortalarında oyuncular ile buluşacak.

 

Önceki İçerikSteam Ödülleri Nedir? Nasıl Rozet Kazanılır?
Sonraki İçerikYeni Hearthstone Dungeon Moduna Dair Tüm Bilinenler!
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz