Dishonored 2’nin yapımı tamamlandı, sistem gereksinimleri açıklandı, yeni videosu yayınlandı!

Bethesda, Dishonored 2'nin yapımının sona erdiğini açıkladı ve oyunun sistem gereksinimlerini de duyurarak yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Çıkışına az bir süre kala Dishonored 2‘nin yapım aşaması sona erdi. Yani resmi olarak oyunun geliştirme süreci tamamlandı. Böylece Bethesda artık Dishonored 2’nin gelecekteki güncellemeleri ve DLC içerikleri üzerinde çalışmaya başlayabilecek.

Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden tüm ekibin yer aldığı bir fotoğraf yayınlanarak Dishonored 2’nin yapımında sona gelindiği açıklandı.

Dishonored 2'nin yapımı tamamlandı!

Bethesda/Arkane Studios’un oyunun yapımının bittiğini açıklamasıyla beraber Dishonored 2 için bir de yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda, serinin ilk oyunundan da tanıdığımız ana karakterimiz Corvo Attono üzerinde durulmuş.

Ayrıca tüm bunlara ek olarak, Dishonored 2’nin sistem gereksinimleri de açıklandı. Bunun dışında, PC kullanıcıları oyunu 8 Kasım Salı gününden itibaren Steam üzerinden ön yükleyebilecekler. PS4 sahipleri de aynı şekilde bu tarihte ön yükleme yapabilecekler. Xbox One kullanıcıları ise halihazırda ön yükleme işlemine başladılar.

Dishoroned 2 PC Sistem Gereksinimleri

Minimum:

  • Windows 7/8/10 (64-bit versiyon); Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 ya da daha iyisi
  • 8 GB RAM; 60 GB gereken HDD alanı; NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB ya da daha iyisi

Önerilen:

  • Windows 10 (64-bit versiyon); Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 ya da daha iyisi
  • 16 GB RAM; 60 GB gereken HDD alanı; NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB ya da daha iyisi

Ekran kartı sürücüleri:

  • NVIDIA: 375.70
  • AMD: 16.10.2

11 Kasım 2016’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan Dishonored 2’ye ön inceleme yapılamayacak. Oyunu ön sipariş verenler ise, erkenden oynama fırsatına ve Dishonored: Definitive Edition‘a sahip olacaklar.

Önceki İçerikİstanbul Aydın Üniversitesi mobil oyun eğitimi açıyor!
Sonraki İçerikFootball Manager 2017 dünya ile aynı anda özel avantajlarla Playstore’da

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz