World of Tanks Xbox 360 Sürümüne Tank Hanedanı Geliyor

Oyunun yedinci ülkesi Çin oldu.

Wargaming yaptığı bir duyuruyla World of Tanks Xbox 360 sürümündeki ülkelere Çin’in de eklendiğini açıkladı. Tank Hanedanı şeklinde adlandırabileceğimiz Çin Teknoloji Ağacı, oyunun Xbox 360 sürümüne eklenen yedinci ülke olan Çin’in güçlü tanklarından 20’sini beraberinde getirecek.

Yeni tankların arasında hafif sınıf olan Chi-Ha, orta sınıf Type T-34 ve IS-2 ağır tankı bulunuyor. Ayrıca muharebeye üç adet premium tank da katılıyor. Savaş alanında daha fazla tecrübe puanı sağlayacak olan bu tanklar sırasıyla; 8. seviye orta sınıf T-34-3, 8. seviye ağır sınıf 112 ve 6. seviye hafif sınıf Type 64 olacak.

Temmuz ayı aynı zamanda, Freedom ile Liberté adlı iki tankın da yer alacağı ‘Dilediğince Oyna’ ayı olacak. 8. seviye orta sınıf T26E4 SuperPershing’in özel kamuflaja sahip bir modeli olan Freedom, 1 Temmuz’dan itibaren kısa bir süreliğine satışta olacak. 10 Temmuz’da ise 8. seviye ağır sınıf FCM 50t Fransız tankı Liberté kısa bir süre için oyun mağazasındaki yerini alacak. Aldıkları tecrübe puanlarını katlamak isteyen oyuncuları ise 4 Temmuz günü 5x tecrübe puanı fırsatı bekliyor.

Ayrıca Xbox Live Gold üyeleri, World of Tanks Xbox 360 sürümünü ücretsiz olarak konsollarına indirip oynayabiliyor.

 

Önceki İçerikMount & Blade Serisi Tekrar Raflarda!
Sonraki İçerikPoly Bridge Erken Erişim’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz