World of Tanks-Blitz hakkında en son bilgiler

Dünyanın en başarılı online oyun yayıncılarından Wargaming hakkında en son bilgileri alabileceğiniz Wargaming TV News kanalı, bu hafta çok ilginç konulara sahip. World of Tanks’in merakla beklenen mobil versiyonu World of Tanks-Blitz hakkında en son bilgiler; World of Warships’i geliştiren ekibin Amerikan Deniz Kuvvetlerinin savaş gemilerinde yaşadıkları maceralar; ünlü oyun tasarımcısı ve kısa zaman önce Wargaming ailesine katılan Gas Powered Games’in başındaki Chris Taylor’ın Wargaming hakkındaki heyecan verici açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=YPtgJVPEqbw

 

World of Tanks Hakkında

World of Tanks, zırhlı tanklarla savaşı konu alan dünyanın ilk takım tabanlı DVO’sudur. Dünya çapındaki savaşlarda İkinci Dünya Savaşı tanklarının epik çarpışmalarında kendinizi test edin. Bu savaşlarda Amerika, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, İngiltere ve Çin’den, tarihi gerçeklere uygun olarak hazırlanmış 300 zırhlı aracı kullanabilirsiniz.

World of Tanks’e katılın:

https://worldoftanks.eu/play/tr/

 

Wargaming Hakkında

Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri ve ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır.1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 15’ten fazla oyun sürmüş ve Kuzey Amerika, Avrupa, Rusya, Asya ve Avustralya gibi ana bölgelerde 1500’ten fazla iş imkânı sunmuştur.

Resmi İnternet Sitesi

• www.wargaming.com
Basın Bülteni
Önceki İçerikYoutube İş Ortaklığı Programı Türkiye’de Başlıyor
Sonraki İçerikGrand Theft Auto V İçin Yeni Görseller ve Detaylar
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz