World of Tanks Blitz 1.11 Güncellemesi Yayında

Son yamayla oyuna yeni tanklar eklendi.

Yayımlanan World of Tanks Blitz 1.11 yamasıyla birlikte Android ve Apple cihazlara sahip oyuncular, yeni bir İngiliz ve Amerikan tankına, üç yeni Alman ve Sovyet tankına ve ayrıca altın kazanabilecekleri yeni görevlere kavuşuyor.
6. seviye bir İngiliz tankı olan “Frankenstein” lakaplı Churchill, hem yüksek atış hızı hem de verdiği ağır hasarla öne çıkıyor. Aynı seviye orta sınıf bir Amerikan tankı olan M4A3E2 Sherman Jumbo ise dayanıklı bir ön zırha ve çok güçlü bir tarete sahip.
Oyuna eklenen üç Sovyet tankından ilki, patlayıcı başlıklı mermileriyle ciddi hasar verebilen ve sağlam paletleri sayesinde hareket kabiliyetini daima koruyabilen 6. seviye ağır sınıf KV-2. KV-13 ise 7. seviye orta sınıf bir tank için yüksek atış hızına ve etkili bir zırha sahip. Yamayla gelen son Sovyet tankı ise, inanılmaz ateş gücü ve üstün çevikliğiyle dikkat çeken 10. seviye orta sınıf Object 140.
World of Tanks Blitz 1.11 yaması oyuna üç adet orta sınıf Alman tankı da ekliyor. Bunlardan ilki, zırhı büyük oranda güçlendirilmiş ve düşük seviye savaşlarda çok farklı rollerde kullanılabilen 3. seviye Pz.Kpfw. IV Ausf. İkinci orta sınıf Alman tankı ise daha çetin savaşlara katılmak isteyen oyuncular için ideal bir tank olan 4. seviye Pz.Kpfw. IV Ausf. D. 8. seviye bir avcı olan Jagdpanther II ise bir tanktan beklenebilecek her şeye sahip; hız, sağlam bir zırh ve muhteşem bir dönüş çapı!
Son olarak yamayla birlikte kişisel görevlere bir yenisi ekleniyor. Görev slotlarında yer alacak ‘Art of War’ ile oyuncular altın kazanabilecekler.
Önceki İçerikPS4 Ultimate Player Edition Çıkış Yaptı!
Sonraki İçerikStar Trek Online: Season 10.5 Yayımlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz