Warhammer 40,000: Eternal Crusade Duyuruldu

Eskiden severek oynadığımız Warhammer serisi, gerek oynanış bakımından gerekse oynadığımız askerlerin tasarımlarıyla  dikkatleri üstüne çekmiştir. Senaryoyu unutmamak lazım elbet.

Behaviour Interactive Stüdyoları tarafından geliştirilen Warhammer 40,000: Eternal Crusade E3’de resmi olarak duyuruldu. İlk olarak oyunun türü MMORPG olacak. İsminden anlaşılacağı üzere  Warhammer 40,000: Eternal Crusade, Warhammer 40,000’nin devamı niteliğinde olacak. Oyun hakkında her ne kadarda elimizde birkaç bilgi bulunmakta.  Warhammer 40,000: Eternal Crusade, 2015 yılında tam sürüme geçecek. Buda demek oluyor ki;  Warhammer 40,000: Eternal Crusade, farklı sürümlerle karşımıza çıkacak.(Alpha,beta gibi…)

Ayrıca  Warhammer 40,000: Eternal Crusade, oyuncuları ,mechlerin ve büyülerin ve fazlasının iç içe olduğu bir dünyada karşılayacak. Açıkçası ilginç bir oyun bizleri bekleyecek gibi çünkü yapımcı ekip,  Warhammer 40,000’i çok iyi bilen ve oynayan kişilerden yardım aldığı söyleniyor. Şuan oyun hakkında bilinenler şöyle:

  • MMORPG olacağı.
  • 2015 yılında tam sürüme geçeceği
  • Söylenti:Warhammer 40,000’i çok iyi bilen ve oynayan kişilerden yardım alındığı.
  • Fantastik bir dünyanın içinde olacağımız bilinmekte.

 

 

Kaynak:.joystiq

Önceki İçerikUbisoft’un Yarış Oyunu The Crew!
Sonraki İçerikDreamhack 2013 LoL Turnuvasında Dark Passage Takımı 2. Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz