War Thunder GAMESCOM 2013’te En İyi Simulasyon Ödülünü Kazandı

Gaijin Entertainment War Thunder oyununun PlayStation 4 sürümü için galasını ve Ground Forces gösterimini yaptıktan sonra Gamecom 2013’te ödüle uzandı.

Moskova , Rusya – 20 Ağustos 2013 – Geliştirici ve Yayınevi Gaijin Entertainment Gamescom ödüllerini kazanan ilk BDT şirket olduklarını açıkladı . Şirket aynı zamanda War Thunder oyununun en iyi simulasyon oyunu olduğunu iddaa etti.Avrupa oyunlar takviminde en imrenilen ödüllerinden biri olarak, Gamescom 2013 ödüllerinde ABD ve Avrupa’nın en saygın oyun eleştirmenleri jüri olarak oyunları aday gösterir.

21-25 Ağustos’ta Gamescom düzenlediği eğlence bölgesi Köln şehrine gelen binlerce ziyaretçi War Thunder PS4 sürümünü keşfettikten sonra PC platformu için denedi.

War Thunder benzersiz oyun deneyimi son derece hareketli 2.Dünya Savaşı heyecanında hava savaşları , arazi üzerinde ki kara savaşlarını birleştiren son teknoloji ürünü yeni nesil bir MMO Savaş oyunu .

Gaijin Entertainment CEO’su Anton Yudintsev Gamescom 2013’te ki “En iyi Simulasyon” ödülü ile ilgili olarak ” Gamescom 2013 Gaijin Entertainment tarihinin en önemli olaylarından biri olmuştur. Bizler halka PS 4 versiyonunu tanıttık ve  kapalı kapılar ardında seçilmiş basına dehşet veren tank savaşını ve Oculus Rift desteğimizi gösterdik.Ayrıca eğlence bölgesinde oyunun demo versiyonunu oynayan ve bizlere fantastik geribildirimlerini  yapıp tarihimizin en büyük oyununu şekillendirmemizi sağlayan katılımcılara binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

War Thunder şu anda PC platformu Açık Beta versiyonunda 3 milyon oyuncusu oyunun tadını çıkartıyor . Aynı zamanda oyun Steam platformu üzerinde hayranlarını arttırmaya ve büyümeye devam ediyor. Yakında da Playstation 4 başlığıyla eğlence devam edecek .

 

Önceki İçerikLeague of Legend Sezon 3 Ödülleri Açıklandı
Sonraki İçerikXbox’da Artık Puan Yerine Para Kullanılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz