Uncharted: Kayıp Miras, Uncharted 4 Multiplayer’a Yeni İçerikler Kazandıracak

Uncharted 4'ün expansion'ı Kayıp Miras beraberinde getireceği büyük bir güncelleme ile birlikte Uncharted 4 multiplayer modu için yeni içerikler getiriyor.

Uncharted 4’ün bağımsız expansion paketi Kayıp Miras’ın 22 Ağustos’taki çıkışı ile birlikte büyük bir güncelleme olacak. Bu güncelleme ile Uncharted 4 çoklu oyuncu modu için yeni bir karakter, yeni skinler, kıyafetler ve Survival Arena adlı yeni bir mod eklenecek.

3 kişinin aynı anda oynayabileceği co-op modu Survival Arena’da üzerinize gelen düşman dalgalarına karşı mücadele vereceksiniz.  Tüm haritaları kapsayacak olan mod yeni düşmanlar, yeni kuşatma bölgeleri ve yeni modifiye seçeneklerini beraberinde getirecek. Survival Arena’yı tamamlayan oyuncular yeni Starlight Skeleton skinlerini kazanacak.

Kayıp Miras ile Uncharted 4 aynı çoklu oyuncu moduna erişim içerdiğinden, Kayıp Miras’a sahip olmayan oyuncularda bu güncellemeyi indirebilecek. Bu, her iki oyuna sahip olan oyuncuların, aynı modlarda, aynı haritalarda oynayabilecekleri anlamına geliyor.

Uncharted: Kayıp Miras 22 Ağustos’ta PS4’e özel olarak piyasaya çıkıyor.

Önceki İçerikCall Of Duty: WW2 Özel Beta Detayları Açıklandı
Sonraki İçerikPlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), 7 Milyon Kopya Sattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz