Uncharted 4 Çözünürlük ve FPS Değerleri Açıklandı, Fotoğraf Modu Onaylandı

Uncharted 4 çözünürlük ve FPS değerleri açıklandı. Buna göre, oyunun tekli oyuncu modu 1080p/30FPS olarak çalışacak. Ek olarak, fotoğraf modu onaylandı.

Uncharted 4 çözünürlük ve FPS değerleri belli oldu. Beklendiği üzere, Uncharted 4: A Thief’s End‘in tekli oyuncu modu 60fps olmayacak. Tekli oyuncu modu için açıklanan çözünürlük ve fps değeri 1080p/30fps oldu.

Naughty Dog tarafından yayımlanan yeni oynanış videosunun ardından yapılan Soru&Cevap etkinliği sırasında onaylanan Uncharted 4 çözünürlük ve fps değerleri 1080p/30fps olarak açıklandı.

Kendi aralarında oldukça uzun bir şekilde bu konuyu konuştuklarını belirten tasarım yardımcısı Anthony Newman, “Mümkün olan en iyi oyunu yapmaya çalıştık ve bunun için 30fps kilidi gerekliydi.” dedi.

Diğer bir tasarım yardımcısı olan Kurt Margenau, “En iyi şekilde görünecek bir oyun istiyoruz. İstikrarlı olmak için 30fps kilidi bulunmak zorunda. Bana göre, 30fps kilidi, sürekli değişken olan 60fps değerinden çok daha iyi.” ifadelerini kullandı.

60fps kilidinin yaşatabileceği sorunlardan da bahseden Margenau, bunun beraberinde oyunun atmosferinde sorun yaratabileceğini, optimizasyon sorunları yaşatabileceğini ve her bir şeyin yapımının daha uzun süreceğini belirtti. Ayrıca 60fps kilidi ile birlikte oyunun dünyasını yaratabilecekleri yeterli zamanları olmadığını da sözlerine ekledi.

Ancak Uncharted 4’ün çoklu oyuncu modu için 60fps değeri hedefleniyor. Bunun daha önceden E3 2015 etkinliğinde de Naughty Dog belirtmişti.

Uncharted 4’ün çoklu oyuncu betası ise oyunun önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan çıkışından önce yapılacak. Betaya doğrudan erişim için Ekim ayında PlayStation 4 için çıkış yapacak olan Uncharted: Nathan Drake Collection‘ı satın almanız gerekiyor.

Ayrıca Naughty Dog, Uncharted 4 için fotoğraf modunu da onayladı. Bu konu hakkında daha detaylı bilginin önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor. Son olarak, Uncharted 4, 2016 yılında bizlerle olacak.

Önceki İçerikAllison Road’a Yeşil Işık
Sonraki İçerikDota 2 International Ödül Havuzu 15 Milyonu Devirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz