Türkiye’nin ilk Oyuncu Marketi Açıldı

Ülkemizde her gün daha da büyüyen oyun sektörüne yeni bir site girişimi daha katıldı.  Alışılmışın aksine oyun sektöründe daha önce olmayan bir dalda hizmet verecek olan www.oyuncudanal.com sanal ve fiziksel oyun ürünlerini ilan verebileceğiniz pazar alanı konseptli bir girişim.

Beta sürecini tamamlayan ve ilan almaya başlayan girişim, Türkiye çapında forum sitelerinde, facebook sayfalarındaki veya diğer Pazar konseptli sitelerde dağılmış olan özellikle oyun karakter ilanlarını bünyesinde toplamayı hedefliyor.  Sistemin en büyük özelliği ise Güvenli Elektronik Ticaret (GET) özelliği kullanılarak yapılan satışlarda alıcı ve satıcı arasında köprü olarak %100 güvenli alışveriş deneyimi yaşatması. Konuyla ilgili detayları BURADAN ALABİLİRSİNİZ

Yoğun iş temposundan vakit ayıramadığınız oyun karakterlerinizi, elinizdeki fazla eşyalarınızı ya da oynamaktan sıkıldığınız oyunlarınızı www.oyuncudanal.com‘a ilan verebilir, ilanlar içinden size uygun olan Oyun karakterinden, eşyalara, konsoldan,oyunlara donanım ürünlerine kadar her şeyin  0 – 2. eline ulaşabilirsiniz.

Girişimin bir diğer öne çıkan özelliği benzerlerinin aksine Canlı Destek hattından operatörlerden anlık yardım alabiliyor olmanız. Şuan sadece 128 bit SSL Şifreleme ile korunan Kredi kartı ile ödeme kabul eden girişimin yetkilileri, ileride Havale, Mobil ödeme ve diğer ödeme yöntemlerinin ekleneceği müjdesini verdiler.

Son dönemlerde oyun içi alışverişin revaçta olduğunu düşünürsek, girişimin büyük bir açığı kapatacağı kesin.

Basın Bülteni

Önceki İçerikLeague Of Legends’ın Kış Finali D-Smart’ta Yayınlanacak
Sonraki İçerikKingdom Online’dan Haber Var
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz