Türkçe altyazılı Beyond Two Souls 11 Ekim’de Türkiye’de

Sony, Heavy Rain isimli popüler macera oyununun yapımcısı Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı Beyond Two Souls adlı oyunu Türkçe altyazılı olarak çıkarıyor. 11 Ekim’de Türkiye’de tüm dünya ile aynı anda satışa çıkacak psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls, PlayStation®3’e özel olarak geliştirildi.

Sony, PlayStation®3 (PS3™) için tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de 11 Ekim 2013 tarihinde piyasaya sürülecek olan Beyond Two Souls’u Türkçe altyazılı bir şekilde çıkarıyor. Oyun dünyasının tanınmış yapımcılarından David Cage’nin kaleme almış olduğu hikâye, Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı olarak nitelendiriliyor. Hollywood’un tanınmış yıldızları Willem Dafoe ve Ellen Page’nin başrolde olduğu psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki oyuncuları sevindiriyor. Oyun, tekil oyunculu (single player mod) olarak satışa çıkıyor.

 

Ünlü Hollywood yıldızları başrolde

Ellen Page’nin seslendirdiği Jodie Holmes, oyunun iki ana karakterinden biri. Aiden, Jodie ile ufak yaşlarda temas kurarak ikinci bir kimliği haline gelen ve kendisine süper güçler bahşeden bir tür ruhani güç. Willem Dafoe’nin seslendirdiği ve oyunun diğer ana karakteri olan Nathan Dawkins, Jodie’nin sahip olduğu güçleri keşfetmeye çalışan ve oyun boyunca kendisine babası gibi yaklaşacak olan hükümet adına çalışan bir bilimadamı rolünde karşımıza çıkıyor. Cole Freeman’in seslendirdiği Kadeem Hardison ise paranormal aktiviteleri araştıran bir hükümet görevlisi.

 

Süper güçler ruhunuzu ele geçirirse…

Jodie Holmes’in içine girmiş bir tür paranormal güç, ABD hükümetinin de dikkatini çekmiş ve kendisinden bir güç olarak yararlanmak için üzerinde çeşitli deneyler yapılması için görevliler tarafından yakalanma emri çıkarılmıştır. Nathan Dawkins ise Jodie’ye bir baba şefkati ile yaklaşmaya çalışan ve oyun boyunca kendisine yardımcı olacak bir bilimadamı rolünde oyunseverlerin karşısına çıkacak tanınmış bir karakter.

Önceki İçerikMicrosoft, Xbox One üzerindeki oyun paylaşımına dair tüm sınırlamaları kaldırdı
Sonraki İçerik2K, The Bureau: XCOM Declassified DLC’sini Duyurdu
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz