Türk yapımı yepyeni bir oyun: No70

Türk yapımı yepyeni bir oyun: No70 Steam Greenlight’ta desteklerinizi bekliyor!

Zula’nın ardından Türk yapımı yepyeni bir oyun: No70 geliyor. Zula’nın ardından Türk oyun piyasası gelişmeye devam ediyor. Technopat Sosyal forumlarındaki Ömer Can Demirci adındaki kullanıcının “Yeni Bir Türk Oyunu” başlıklı konusuna göre, Steam Greenlight’ta yer alan ve yapım aşamasında olan No70, desteklerinizi bekliyor.

No70’in Steam Greenlight sayfasına göre, macera, puzzle, korku türündeki oyun, PC platformu (Windows, Mac, Linux) için geliştirilmekte. Türkçe ve İngilizce dil desteğinin yer alacağı oyunda, sadece tekli oyuncu modu bulunuyor. Oyunun resmi internet sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Volkan Demir’in geliştirdiği oyunun senaryosu Gözde Demir’e ait. Seslendirmelerin Tona Toygün tarafından yapıldığı ekipte, sosyal medya ve web tasarım sorumlusu Evren Özgüner.

19 Nisan tarihinde Steam Greenlight’a eklenen No70, Unreal Engine 4 ile geliştirilmekte. Steam sayfasından oyuna destek vermek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli. Ayrıca oyuna ait videolara ve görsellere de oyunun Steam Greenlight sayfasından ulaşabilirsiniz. Oyunun açıklamasına ve oynanış videosuna aşağından bakabilirsiniz:

Aslında çocukluğumun geçtiği güzel bir yerdi burası, babaannem ve büyükbabamın yadigârı…

Seneler sonra nasıl geldim bilmiyorum, geçmişi anımsıyorum, çimenlerin süslediği tahta çitlerin yolundan geçiyorum, hatırlamaya çalışıyorum. Ellerim titriyor…

Kıyısından dahi geçemediğim derin karanlıklar çekiyor içine beni gıcırtarak dişlerini.Yalnızım yürüyorum, gölgelerin anlatacakları var…

Çocukluğumun geçtiği o eve gitmeliydim. Orada sırlarım, korkularım vardı. Gölgeler, sesler, hisler vardı o evde. Babaannemin, büyükbabamın anılarının olduğu, benim hayatımdaki huzursuzluklarımın nedeni olan o ev şimdi beni çağırıyor.

Sislerin arasındaki korkularımı aydınlatmalıyım. Oradaki anıları, ruhları ve kendimi huzura kavuşturmalıyım. Şimdi ayaklarım, yıllar sonra beni oraya sürüklüyor ve halâ korkuyorum!

 

Türkçe fragmanı:

 

Oynanış videosu:

Önceki İçerikLife is Strange Episode 3 çıkış tarihi belli oldu
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Chronicles: China için çıkış fragmanı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz