Tom Holland, Uncharted filminde o ismin olmasını istiyor

Uncharted filminde Nathan Drake'i canlandıracak olan Tom Holland, yine aynı filmde yer alan Sully karakterini oynayacak kişi için öneride bulundu.

Uncharted filminde Nathan‘ın gençliğini canlandıracak olan Tom Holland, yine aynı filmde yer alan Sully karakterini oynayacak kişi için öneride bulundu.

Bugünlerde gündemi meşgul eden bir isim olarak karşımıza çıkan Tom Holland, yaklaşan Spider-Man: Homecoming filminin başrolü olmasının yanı sıra uzun süredir merakla beklenen Uncharted filminde de yer alacak.

İLGİLİ HABER – Yeni Spider-Man Tom Holland, Uncharted filminde Nathan’ı canlandıracak

Sonynin Uncharted adlı PS4’e özel oyun serisinden beyaz perdeye uyarlanan Uncharted filminde yer alan bir diğer karakter Victor ‘Sully’ Sullivan’ı kimin oynaması yönünde Tom Holland’ın bir isteği var.

Gamesradar’ın haberine göre, Yahoo Movies ile gerçekleştirdiği canlı soru-cevap etkinliğinde konuşan Holland, “Sully karakterini kimin oynamasını isterdin?” sorusuna (videoda 20:50’de) şu şekilde cevap verdi:

“Sanırım Jake Gyllenhaal gerçekten harika olurdu. Fakat, geçen gün Jurassic World filminin setine filmin yönetmeni olan arkadaşımı ziyarete gittim. Çok iyi bir arkadaşım olan Chris Pratt da bu filmde oynuyor. Chris’ten mükemmel bir Sully karakteri olur.”

İki filmden oluşan Guardians of the Galaxy serisinin başrolü olan Chris Pratt, aynı zamanda Avengers: Infinit War’un kadrosunda da yer alıyor.

İLGİLİ HABER – Spider-Man: Homecoming’in uzunluğu belli oldu

Tom Holland’ın Spider-Man’i rolünü oynadığı Spider-Man: Homecoming filmi 7 Temmuz’da vizyona girecek.

Nathan Drake’in hazine avcısı Sully ile tanışması etrafında geçeceği açıklanan Uncharted filmi içinse şu aşamada herhangi bir gösterim tarihi bulumuyor.

Önceki İçerikThe Witcher serisinde yüzde 85’e varan kaçırılmayacak indirim
Sonraki İçerikUbisoft logosunu değiştirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz