Through the Woods Çıkış Aralığı Belli Oldu

Oyun 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak.

Norveçli geliştirici Antagonist‘in survival oyunu Through the Woods 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak.

TPS açısından oynanacak olan oyun hikayesini İskandinav mitolojisinden ve Norveç’in kendi halk masallarından alıyor. Geliştiriciler hikayeyi çocukluklarında dinledikleri gibi yansıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor.

Büyük bölümü bir ormanda geçecek olan Through the Woods’ta oğlu kaybolan Karen adındaki bir anneyi oynayacağız. Karen, oğlunun kayboluşunun ardından bir soruşturma geçiriyor ve bizler de oyunu oynayarak hikayenin aslını öğrenmeye çalışıyoruz. Oyunda dinamik bir anlatım olacak, yani oyun tarzımıza göre diyaloglar değişebilecek.

Oyunda herhangi bir silah kullanamayacağız, sadece bir el feneri aracılığıyla ormanda hayatta kalmaya çalışacağız gibi görünüyor. Ancak tabi ki fenerin ışığı yaratıkların dikkatini çekebilecek ve böyle durumlarda feneri kapatmak zorunda kalacağız. Oyun tamamen karanlığa gömüldüğünde ise sesler hayati önemde olacak.

Geliştirici Antagonist’in dediğine göre oyunun ses tasarımı için dünyanın en iyi ekiplerinden biri kurulmuş. Öyle ki, ekipte daha önce Telltale‘in meşhur Walking Dead serisinin geliştirme aşamasında da yer almış isimler var. Antagonist de tecrübesiz bir stüdyo sayılmaz, daha önce Age of Conan ve The Secret World için Funcom‘la birlikte çalışmışlardı.

Through the Woods 2016’nın ilk çeyreğinde Windows, Mac ve Linux için çıkmış olacak.

Önceki İçerikInside My Radio Çıktı!
Sonraki İçerikKonami’de net kâr artışı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz