The Witcher 3’ün konsollardaki boyutu belli oldu

The Witcher 3’ün PlayStation 4 ve Xbox One’daki dosya boyutu belli oldu. Şu ana kadarki en büyük oyunlardan biri geliyor.

Uzun süredir beklenen aksiyon-RPG oyunu The Witcher 3’ün PS4 ve Xbox One için indirme boyutu ortaya çıktı. Oyun, yeni nesil konsollarda 50 GB civarında olacak.

Varşova merkezli geliştirici stüdyo CD Projekt Red, henüz oyunu bitirmek aşamasında olduğundan dosya boyutunu şu ana kadar gizli tutmuştu. Fakat, PSN üzerinden ileri sürülen sızıntılar sonucu stüdyo, oyunun 50 GB civarında olacağını onayladı.

Ocak ayında, The Witcher 3’ün PC platformu için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklanmış, 40 GB gibi bir gerekli alan istediği ortaya çıkmıştı.

Açıklanan konsol boyutunun ardından, The Witcher 3, yeni nesil konsollardaki en büyük oyunlardan biri oldu. Diğer büyük boyutlu oyunlar ise  40 GB’dan fazla boyutu ile  NBA 2K14 ve Assassin’s Creed Unity. Ayrıca oyunun yen nesil konsollardaki çözünürlük ve fps değerleri de açıklanmıştı. Oyun, PlayStation 4’de 1080p/30fps, Xbox One’da 900p/30fps’de çalışacak.

Son olarak, The Witcher 3, 19 Mayıs tarihinde PS4, Xbox One ve PC için raflardaki yerini alacak.

Önceki İçerikHoN Türkiye Sunucuları Kapanıyor
Sonraki İçerikBattlefield Hardline sistem gereksinimleri açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz